Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány találkozásig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány találkozásig lehet elmenni úgy, hogy ne sértődjön meg a másik ha végül közlöd, hogy nem akarsz semmit tőle?

Figyelt kérdés
Huhh.. remélem érthető a kérdés. Szóval az a helyzet, hogy egy srác, akivel 2-3-szor találkoztunk szakmai dolgok miatt, elhívott moziba, és gyanítom, hogy tetszem neki vagy meg akar ismerni, mert eléggé zavarban van mikor ott vagyok. Viszont én nem nagyon akarom megismerni, vagy nem tudom - pedig apám is veri a fejem, hogy legyek vele kedves, hívjam fel magamra a figyelmet, stb. Csak közbe én másba vagyok belezúgva, akivel jóba is vagyok, de nem hinném, hogy egyhamar lesz továbblépés. Nos, én elvállaltam a mozimeghívást, mert amúgy sem tudok visszautasítani valakit, pláne, hogy még kell majd segítsen szakmai dolgokban. De félek, hogy reményeket fűz hozzám, és tudom, 2-3. meghívását sem tudnám elutasítani. Ne tudok bunkó lenni. :( Mit gondoltok?

2014. márc. 7. 23:01
 1/8 A kérdező kommentje:
amúgy 23/L vagyok és még nem volt kapcsolatom.
2014. márc. 7. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkónak kell lenned, hanem egyenesnek. Mondd meg neki, hogy bár nem tudod, ő mit tervez veled, de te csak barát leszel neki.
2014. márc. 7. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy,maximum két tali után már kiderül, hogy nem akarok semmit.De leginkább 1 tali után.
2014. márc. 7. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocsi Kérdező,még annyi lemaradt, hogy nyugodtan megmondhatod neki, hogy egyelőre a mozi az baráti találkozó legyen.

Én így szoktam találkozni férfiakkal, hogy megmondom, hogy baráti talira jövök,nem randira.

2014. márc. 7. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a bunkóság,ha őszinte vagy vele,hanem az,ha abban a hitben hagyod,amiben most van, Senki nem hibáztathat,amiért nem iránta érzel úgy,ahogy más iránt,viszont jobb az elején tisztázni,ha barátilag tekintesz rá.
2014. márc. 7. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
most vagy bunkó, jól írják
2014. márc. 7. 23:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs tapasztalatom az ismerkedésben, és nem tudhatom hogy megtetszhetne-e vagy sem később. Pillanatnyilag azért nem érdekel, mert más után vágyom, (akivel lehet nem is lesz semmi) de nem kizárt, hogy pár találkozás után meggondolom magam. Nagyon határozatlan vagyok, és egy emberről nem tudom látás alapján, vagy 1-2 beszélgetés alapján eldönteni, hogy kijönnék-e vele hosszú távon vagy nem. Én is félénk, visszahúzódó meg szégyenlős vagyok fiúk jelenlétében, s ha a fiú is az (annak tűnik), még jobban zavarba jövök én is. Így meg biztos, hogy nem fogom kideríteni egy mozizás alatt, hogy mit akarhat(ok). Szóval az egyenes beszéd eléggé kétlem, hogy összejönne, pár alkalommal biztos nem. :(
2014. márc. 7. 23:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor azt mondd meg, hogy nem tudod, mit akarsz. Abból sem lenne különösebb akaraterőt igénylő kínos jelenet, ha most szólnál neki, hogy csak barátokként menjetek moziba, mert valaki mást szeretsz, és nem akarod hitegetni. De abból, ahogy most kezeled, szinte biztos, hogy lesz, és jogosan haragudna meg, hogy becsaptad és szívességekért flörtöltél vele.
2014. márc. 7. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!