Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki moziba társnak eljönne?
Figyelt kérdés
20 éves egyedülálló fiú vagyok, a hobbit 2. részét szeretném megnézni feliratosan, nincsenek ennyire fanatikus haverjaim akik megnéznék még 1x, ezért gondoltam jobb elmenni valakivel mint egyedül, és akár meg is ismerhetjük egymást.
Lány érdekelne természetesen.
2013. dec. 12. 22:04
2/7 anonim válasza:
Hát azért az elvben attól is függne, hogy hová valósi vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem feltétlenül randi, amúgy Budapesten lakom
2013. dec. 12. 22:07
5/7 anonim válasza:
Fizeted a jegyem? Akkor elmegyek.
6/7 A kérdező kommentje:
Hátha van egy ellenkező nemű aki hasonló cipőben van, sose lehet tudni, nekem egy próbát megért ez a kérdés. Aztán monddthat bárki amit akar.
2013. dec. 12. 22:10
7/7 anonim válasza:
Én sajnos a Hunger Games 2. részét nézném meg inkább, mivel amiről te beszélsz, azt nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!