Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha megkérdezem egy fiútól, hoyg eljönne-e velem moziba, akkor az mindenképpen randi?
Van egy fiú, akivel elég jóban vagyok, de nekem egyáltalán nem több szimpla jóbarátnál. Én viszont tetszem neki...
El szeretnék menni vele moziba, mert miért is ne? De...ez randi lenne akkor? :S
16L
Mert miért is ne?
Azért mert akkor azt hiszi hogy randizni akarsz vele. Most mit szórakozol vele? Ne legyél már szemét!
De ha tudod, hogy tetszel neki, akkor minek akarod szívatni?
Ezt az önteltséget...
Egyáltalán nem akarom szívatni!! Csak ha már barátok vagyunk, lehetnének közös programjaink. Most még két fiút tudnék felsorolni, akiknek tetszem, mégis eljárkálunk mindenfelé, meg ilyesmi. Mondjuk ők tudják, hogy nincs esélyük nálam, ezt teljes mértékben tisztáztuk.
De ezzel a fiúval még nem..
Igazán lehetne barátságosabb a "hangvételed", írásmódod. Én csak egy kérdést tettem fel, nem kell egyből leírni, hogy buta liba vagyok, és csak kéretem meg kelletem magam...
Mindegy, köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!