Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? 7. -es fiú. Kedves. Szólitsam a nevén?
Szisztok!
Van egy 7.-es fiú aki nagyon tetszik nekem.Én sajna csak 5.-es vagyok.Ma tesi órán fel volt mentve és elkérte tőlem a kosárlabdát néha hogy dobhasson kossárra míg a tanár nem látja.Mit mondjak neki?Nem nagyon mertem vele beszélni csak ha kérdezte higy oda adom e a labdát mondtam hogy pesze.Nagyon kedves.Egyszer felmentünk a kondi terembe és bicikliztem és tök kedvesen megkérdezte higy ha végzek oda engedem e.Mit mondjk neki?Ma mikor a kosárlabdát kérte el akkor annyit mondott hogy kislány add ide a labdát lécci.És mondtam:Anitának hívnak lécci inkább ezt mond.Mit mondjak??Úgy hioy ne legyen ciki.Ja és to a neveét:Norbi
Lehet hogy elcsépelt szövegnek hangzik,de 11 évesen inkább tanulj..
Atyaég,hova fajzik a világ? :OO
Nyelvvizsgázzál,készülj a gimibe,járjál rajzszakköre.Agyrém........és szólítsd a nevén nyugodtan,kislány.Szerintem nem fog érte haragudni:)
Amúgy mutat valami érdeklődést a nagyfiú?
Na látod azért kell még nagyon sokat tanulnod,hogy vizsgázzál.Amúgy ötödikben nem nagy cucc kitűnőnek lenni,majd gimi tizenkettedikben lesz az......
Mindegy,mesélj inkább Norbiról.Érdeklődik ő is? Vagy csak egyirányú a dolog?Konditerem szerintem jó hely beszélgetni vele,vagy kérj tőle segítséget,mondd,hogy nem tudod,hogyan kell használni az új csodagépet.Fiúk szeretnek segíteni,főleg ha szép lányról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!