Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi milyen legyen? 26f
Hátrány vajon, hogy nincs autóm? Illik megkérdezni a randi végén, hogy haza kísérhetem? Találkozó az gáz volna, ha a buszpályaudvaron történne vagy inkább valami más helyet kéne választani? Hova vigyem az első randin? Vigyek apróságot? Miről beszélgessek vele? Miről kérdezzek? Miről NE kérdezzek? Magamról mit meséljek? Mit NE meséljek? Randi végén illik megkérdezni, hogy hogy érezte magát? És kérjek tőle ott egy következő randit vagy inkább várjak vele pár napot?
Megköszönném mindenkinek, ha minden kérdésre kapnék választ sorba! Elnézést a sok kérdésért! Mindenkinek megy a zöld kéz aki nem trollkodik és valóban segítő szándékú! Köszönöm a válaszokat! Kérlek kort és nemet írjatok!
lány vagyok, de a tanácsaim:
nem hátrány ha nincs autód, szerintem megkérdezheted (bár lehet inkább alapból kísérd haza, ha látod rajta, hogy tetszett neki a randi), inkább egy parkban találkozzatok (de amúgy nem gáz), egy kellemes séta meg fagyi vagy kakaó nagyszerű tud lenni ;), ne vigyél szerintem, ami eszedbe jut nyugodtan kérdezgesd (sztem a szex semmiképp ne kerüljön szóba :D, meg kérdezgesd a jövőről, esetleg az érdekeltségeiről, hogy mi érdekli stb.), magadról annyit és azt amit szeretnéd, hogy tudjon és nem tartod az első randin túl... soknak, ne kérdezd erről (látni fogod, de azért igyekezz) és ha látod, hogy tetszett neki, nyugodtan ott helyben is megkérdezheted ;)
1,nem hatrany, hogy nincs autod ( ha a csaj gaznak gondolja akkor csak a penzedert lenne veled)
2, ha megkerdezed, hogy hazakiserheted e az nem a legjobb otlet lehet, hogy szegyenlosegbol azt mondana , hogy nem kell! (magambol kiindulva) szoval, ha latod, hogy jol erezte magat csak kiserd haza, es ha azt mondja igy is , hogy nem kell mond , hogy szivesen teszed es mosolyogj!
3, hat ha tudsz valami mas helyet kitalalni az jobb lenne! felnek ott talizni , mivan ha elkeruljuk egymast plusz nagy a tomeg.. egy park vagy akar barhol mashol is jobb lenne!
4, en a fagyizast nem ajanlanam. en meg az utcan is rosszul erzem magam ha fagyit kell nyalnom :D (bar nem mindenki van vele igy) en jobban orulnek valami kreativabb dolognak, pl allatkert vagy gokart sem lenne rossz es utana meg csak setallgattok es beszelgettek vagy akar kalandpark.. ( ha ezekre nincs ugy penzed akkor csak menj fel az internetre es nezz korul,keres valami szep helyeket ahova elvihetned !! csak lassa egy picit , hogy tenyleg erdekel es szeretned lenyugozni)
5, max egy szal viragot de ne ess tulzasba ez meg csak az elso randi! en jobban orulnek ha 2. randin kapnek egy szal szep viragot mert az elso randin az nagyon olyan, hogy 'muszalybol' hoztad.. de ha a masodik randin kapnek egyett az azt sugallana , hogy tenyleg tetszem neki :)
6,majdnem, hogy mindenrol beszelgethetsz csak a szexrol ne a kozos jovotokrol meg az exeidrol :D pl egy ket vicces sztorit magadrol igy lathatja majd , hogy veled unatkozni nem fog.
7, igazabol ezek majd a beszelgetessel fognak jonni , de egy ket dolog pl, hogy mit szeret csinalni szabadidejeben (igy kapsz egy ket otletet a jovore nezve , hogy milyen programot talalj ki legkozelebbre) finoman megkerdezheted az eletceljat ( igy tudni fogod, hogy tenyleg akarsz e vele jovot)
8, ne kerdezd az exeirol , a sulyarol :D:D
9, igzabol magadrol tenyleg barmit mondhatsz ami meg nem tul szemelyes :)
10, a tul szemelyes dolgokat, vagy eppen azt ne , hogy milyen szinut kakiltal ma reggel :D
11, ne meg kerdezd, hogy he jol erezted magad. hanem mond , hogy en nagyon jol ereztem magam remelem te is!
12, ha tenyleg minden nagyon jol ment akkor mondhatod, hogy jo lenne ezt megismetelni ha gondolod, es ha azt mondja, hogy igen akkor mond, hogy jo akkor majd megbeszeljuk ezt telefonon sms ben :D es akkor masnap kerdezd meg, hogy mikor erne ra :)
lany 19 :)
sok sikert en drukkolok es ha gondolod irhatsz majd privit , hogy hogyan ment es ha van meg kerdesed szinten nyugodtan pivizhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!