Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az első randi egy karácsonyi vásáron?
Figyelt kérdés
Holnap egy nagyon szép karácsonyi vásáron fogok először találkozni egy lánnyal,akivel egy randi oldalt ismerkedtem meg.Miket tanácsoltok,van valami tuti tippetek a forralt bor/puncs/forró csoki iváson túl?Szeretném emlékezetessé tenni neki.Nem vagyok bamba,csak érdekel hátha volt már itt olyan,aki ilyen helyen randizott,és jól sikerült.2013. dec. 6. 22:57
2/2 anonim válasza:
Éppen a héten volt egy ilyen randiban részem :) Nézegessétek végig a bódékat, néha álljatok meg egy-egy helynél. Akár beszélgessetek el egy árussal is (nem feltétlenül a kipakolt cuccokról), ha a lány is érdeklődik. Ha Pesten lesz a randi, akkor sétáljatok ki a Duna-partra, menjetek át a Lánchídon pl., vagy keressetek egy cukrászdát, ha nagyon fáznátok. Karácsonyi vásárban úgysem lehet egy egész randit eltölteni szerintem, úgyhogy mindenképpen tervezze be valamit még elé, vagy utána.Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!