Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, séta kézenfogva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, séta kézenfogva?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz randi a lánnyal akivel egy hete minden este chatelünk órákat. Egy közös barátunk által "találtunk" egymásra és nagyon jókat tudunk beszélgetni. Van hogy ő írt rám az egy hét alatt (talán többször ő mint én rá). Első személyes találkozónk, randin egy parkban fogom várni és mikor egymáshoz érünk két puszi, pár szó és séta egy hangulatos csendes jazz bárba.

Tehát séta közben már foghatom a kezét mindjárt az elsö közös percek után, ha nagyon oldott a hangulat?

Nem szokok randizni, ezt a fázist altalában mindig átugrom

Elore is köszi és az ékezetekért bocsi! :))

2013. dec. 3. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Majd spontán eldől.

Én a helyedben először megkérdezném, hogy megfoghatod-e a kezét.

2013. dec. 3. 23:39
 2/6 Dwight Schrute ***** válasza:

szokok?

Amúgy ne fogd meg a kezét rögtön, az gáz sztem

2013. dec. 3. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

amikor én összejöttem (az azóta már csak ex) barátnőmmel, nekünk nagyon gyorsan mentek a dolgok

kb 1 hétig beszélgettünk facebook-on, aztán az első találkozás alkalmával már kézenfogva sétálás, pár órán belül pedig már az első csók is megtörtént ahogy oldódott a hangulat :D

igazából szituációtól és a partnertől függ. ne próbálj logikát keresni ebben, lehet hogy pl. vannak olyan lányok akik mondjuk csak a 3-4. randi után akarnak ilyesmit, nem tudhatod.

azt csináld amit jónak érzel, ahogy a helyzet adja magát. jobbat nem tudok mondani erre

ha mindketten akarjátok, jönni fog az ne aggódj

2013. dec. 4. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
első randin sztem hanyagold, kivéve ha tényleg nagy az összhang és nagyon egy hullámhosszon vagytok, mert ez olyan dolog hogy vagy besülsz vele és irtó kellemetlen vagy egyből loveisintheair kölcsönösen és alapvető hogy ebből kapcsolat lesz. ezt a helyzet fogja adni, a lány viselkedése, hogy mennyire nyitott lesz rád.
2013. dec. 4. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezni fölösleges és hülyén is veszi ki magát. Próbáld megfogni, és ha hagyja, akkor az igent jelent, ha meg nem, akkor nemet. Viszont ne azonnal rohand le, a próbálkozásig azért teljen el pár óra (nem árt, ha őt is váratod kicsit ezzel), és ne akarj azonnal annál is továbblépni.
2013. dec. 4. 05:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A kézfogás szerintem hülyeség, és durva megsértése a személyes térnek. Azonban lenne egy alternatív, tisztelettudó megoldása. Ajánld fel a karod, hogy beléd karolhasson. (mikor indultok sétálni nyújtsd felé a könyököd) így meg is kérdezted meg nem is, ha beléd karol fogod is a kezét meg nem is. Én legalábbis ezt tenném. Sok sikert!
2013. dec. 4. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!