Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti ezt ijesztőnek tartanátok, vagy tetszene nektek?
Figyelt kérdés
Egy fiú, akivel köszönőviszonyban vagytok, eddig csak pár alkalommal váltottatok pár szót, egy nap odaállna elétek és elhívna titeket randizni. Tetszik nektek a fiú, és nincs partneretek.2014. márc. 30. 17:08
1/5 anonim válasza:
lehet, hogy megijednék először. de a jó ügy érdekében túllépnék rajta.
2/5 anonim válasza:
nem ijednék meg, ha tetszik mosolygok és igent mondok :D
nem vagyok ekkora nyomorék :D
3/5 liza6789 válasza:
nagyon tetszene bárcsak történne velem ilyesmi ha meg nem tetszik neki akkor ne foglalkozz vele :)
4/5 anonim válasza:
Ha állok a viszonylag sötét utcán mondjuk a buszmegállóban és kiugrana a bokorból hirtelen egy nagy kutya, akkor igen, megijednék, nálam az az ijesztő kategória, nem ez. Nyilván ha egy pasi odaállna elém azzal, hogy tetszem neki és elhívna egy randira, akkor nem ijednék meg, ha éppen tetszene is és egyedülálló lennék, de nem vagyok az, így csak nálam elméleti a dolog, akkor persze, tetszene. Viszont ha mint pasi nem jönne be, akkor természetesen a randit a randi szó szoros értelmében visszautasítanám, de ha emberileg szimpatikus lenne, akkor egy baráti találkozás beleférne.
5/5 anonim válasza:
Velem pont tegnap esett ez meg. :) Bár Ő facebookon írt, mert személyesen már nem szoktunk összefutni, de a lényeg ugyanaz. Nem ijedtem meg, sejtettem, hogy tetszem neki, és nekem is bejön a srác, úgyhogy nagyon örültem. Azóta is vigyorgok. :D Viszont Ő úgy hívott el, hogy nem randinak nevezte, hanem "elmehetnénk vhova,megismerhetnénk egymást". Szerintem ez jobb így, mert korántsem biztos, h lesz ebből valami, előbb meg kell, hogy ismerjük egymást. Bár mindketten randinak gondoljuk, de nem mondjuk ki. Így ha kosarat kapott volna, akkor sem lett volna gáz (amúgy sem), mert nem randira hívott, csak ismerkedni... :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!