Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 Zakathol válasza:
#7: Tipikus ízléstelen, közönséges, igénytelen miniruha. Ha velem egy ilyenbe jönne a csaj randira, az lenne az első és utolsó.
Kérdező: ez egy teljesen vállalható összeállítás. mehetsz ilyesmiben nyugodtan.
12/27 anonim válasza:
[link] Na és ez? Mondjuk ezek a ruhák az én stílusom képviselik :)
13/27 anonim válasza:
Annak van igaza aki azt írta hogy ez vállalhatatlan. Hogy néz már ez ki ezen a csajon?? Meg van tekeredve a gatya a csajon. Fel van húzva a derekáig. Kiemeli a gyengeségeit: a görbe x lábát! A felső: kiemeli az extrém vastag kulcscsontját meg elrejti az előnyeit. A melleit. Már ha egyáltalán van neki.
14/27 anonim válasza:
Szerintem túl rövid a nadrág. Túl sokat mutat. Persze, ha rögtön dugni akarsz, akkor hajrá. Én az elején mindig kevesebbet mutatok. Jobban szeretem, ha arra figyel amit mondok, és a belső értékeimre koncentrál, nem arra, hogy "húúde megdugnám a seggét".
15/27 anonim válasza:
Szerintem jó... :D sima, egyszerű randira tökéletes :D
17/F
16/27 anonim válasza:
Szerintem ez a stílus valamikor a 80-as években volt menő!!!
17/27 anonim válasza:
Mai ízlésnek megfelelően nekem is a csípő nadrágok jönnek be, amit ennyire fent hordanak az vhogy nekem se tetszik.
18/27 anonim válasza:
nekem nem tetszik. a felső még elmegy, de ez a nadrág szörnyű
20/27 anonim válasza:
falramászom az ilyen farmerektől, nekem nem tetszene.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!