Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szólnátok hozzá ha egy ismeretlen lány odamenne hozzátok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan hogy belegondoltam... basszus ha most nem megyek oda, valoszinleg nem lesz második lehetőségem. végülbelegondoltam abba, mivan ha kinos lesz, nem tudunk miröl beszélni??? ugyhogy inkább hagytam...:D

de volt már olyan h tüzet kértem vkitöl (csakis kizárolag ezért mentem oda).. másnap már randiztunk is:)

2009. dec. 21. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Nincsenek kellemes emlekeim. Tobbnyire az ilyen "nyomulos" lanyok kulsore nem jottek be, igy legtobbszor tereltem.

Szorakozohelyen is a kulso alapjan valasztok nyilvan, csak ott bejon faktornak az, hogy mennyit ittam, meg a haverok mennyire unszolnak :D

21f

2009. dec. 21. 23:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha szép a lány, akkor gyere ciccaaa:D
2009. dec. 22. 00:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindig én szoktam leszólítani a lányokat és eléggé feszélyez, ha engem próbál valaki felszedni. Úgy érzem teljesítenem kell, ha jó csaj, ha meg rossz csaj, akkor le kell koptatnom. Persze olyan csaj még nem jött, aki tényleg tudta volna, hogy kell felszedni egy srácot, csak bénák jöttek.
2009. dec. 22. 08:57
 15/19 anonim válasza:
Ismeretlennel nem ismerkednék...
2009. dec. 22. 15:07
 16/19 anonim ***** válasza:
één örülnék föleg ha teccene is... lehet h a beszélgetés végén elkérném az msnjét :P
2009. dec. 22. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:

"Ismeretlennel nem ismerkednék..."

Miért, kivel tudsz még? Ha nem ismeretlen, akkor már nem tudsz vele ismerkedni, mivel ismered! Banyek :D

2009. dec. 22. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:

21:56

örülök, hogy nem csak nekem esett le a dolog :D

Már el is képzeltem, hogy kiskorában beíratták az óvodába, és azóta csak a régi óvodás csoporttársaihoz szól :P

2009. dec. 22. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Detto. :D
2009. dec. 23. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!