Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szólnátok hozzá ha egy ismeretlen lány odamenne hozzátok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 21:03
1 2
 1/19 lacikaaaaa ***** válasza:
78%
Örülnék neki. 18/F
2009. dec. 17. 21:22
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ hol és hogyan. Pl ha buszon odaülne mellém és elkezdene beszélgetni, annak örülnék. Vagy ugyan ez akárhol, ha egyedül vagyok éppen, vagy egy szórakozó helyen.

De ha csak úgy odajönne, mikor épp a barátaimmal beszélgetek, annak nem örülnék annyira(de ez én vagyok, a kiszemelted lehet örülne).

2009. dec. 17. 21:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzenek meg, de nekem függ attól, hogy hogyan néz ki, milyen a megjelenése. Ha szimpatikusnak tűnik (nem jelenti azt, hogy tetszik, csak simán szimpi), akkor örülnék neki, hogy megismerhetek valakit. 18F
2009. dec. 17. 21:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám már jöttek...önbizalommnak is jó..meg amugyis jó megismerni ugy csajokat:)
2009. dec. 17. 22:55
 5/19 anonim ***** válasza:
59%

Én is örülnék neki :-)

Csakhát sokszor csak g*cizésből csinálnak ilyet a csajok, nem biztos, h egyből megadnék neki minden elérhetőségemet...stb. Multkor a trolin is megszivatott egy csaj. Fura lenne, de én spec örülnék neki :)

Üdv - 14/F

2009. dec. 17. 23:07
 6/19 anonim ***** válasza:

Háát nem is tudom.

Ha valami ismerősömmel vagyok ott valahol, akkor nem örülnék, ha egyedül akkor talán, de valószínű (hogyha jó csaj) csak ott bénáznék, meglepődnék meg minden.

Meg egy vadidegennel nem fogok tudni normálisan beszélni, meg minden.

2009. dec. 18. 16:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Hm, először is megkérdezném tőle, hogy pókolhatom e a pukilóját.
2009. dec. 21. 21:10
 8/19 anonim ***** válasza:
áldanám a napot ha megtörténne... akkor is ha amugy nem tetszene, rengeteget dobna az önbizalmamon, hogy van még akinek talán bejövök elsőre... jólesne
2009. dec. 21. 21:56
 9/19 anonim ***** válasza:
ha szimpi jó ha ronda akkor továbbküldöm :D
2009. dec. 21. 22:05
 10/19 anonim ***** válasza:
Egy jót beszélgetnék vele, és nem esne le a dolog, hogy esetleg nem csak beszélgetni akart, csak jóval később.
2009. dec. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!