Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ilyen szöveggel elhívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ilyen szöveggel elhívni egy lányt randira?

Figyelt kérdés

Nem ismerjük egymást, ismerkedni nem tudunk, csak ha elhívom. Mindig csak futva látjuk egymást, vagy más kollégái körében. Eddig pár szót váltottunk csak, pár alkalommal, de sose sikerült elhívnom. Igaz nem is hívtam, mert úgy gondoltam előbb megismerkedünk, de nem, lépnem kell, mert ha nem elszalasztom. Szóval arra gondoltam, ha legközelebb meglátom, bárhol, bárkikkel odamegyek, és félrehívom, hogy lenne-e pár perce, aztán megkérdezem, hogy hogy van e valami programja a délutánra, mert ha nincs akkor elmehetnénk valahova csak úgy beszélgetni, mert jobban meg szeretnélek ismerni.

Azt gondolom néha ez ilyen letarolás, de nem látok más módot.

2014. márc. 28. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem rossz de nem az igazi. Ha pl egyedül vagy meny oda hozzá és beszélges vele egy kicsit. Aztán mond,hogy van egy kedvenc kávézod vagy étteremed és,hogy mi lenne ha eljönne veled valamikor.;)A lényeg,hogy ne legyél túl rámenös. Sok sikert!:)
2014. márc. 28. 17:28
 2/2 Eszter696 válasza:
Az eredeti ötleted jobb volt szerintem, hogy előbb kicsit megismerkedj vele, aztán hívd csak el :) miért szalasztanád el? csak párszor beszélgess vele előtte egy pár percet,akár társaságban is, csak, hogy tudja ki vagy stb, ne érje olyan váratlanul a meghívás...és lehet, hogy ha beszélgettek, közben látod, hogy mi lesz a kérdésre a válasza (pl.látszik, hogy tetszel neki, vagy nem is érdekled...)
2014. márc. 29. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!