Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jó lenne ezzel a szöveggel elhívni őt?
"Hosszú, vastag, és kemény. Ez nem más, mint a dákó. Vele, valamint a golyóim segítségével próbálom megcélozni a lyukadat. Lenne kedved eljönni velem biliárdozni a hétvégén? ;)"
Másodszorra találkozunk és nagyon kevés kell ahhoz, hogy összejöjjünk. :D Jah, és mind a ketten nagyon perverzek vagyunk, csak félek egy kicsit a reakciójától. XD Szerintetek tetszene neki? F/16
Hát, jót nevettem hallod :) Nekem nagyon tetszett :) Én biztos igent mondanék egy jó kis biliárdozásra.
KC
hát ha második találkozáskor össze akarsz jönni valakivel 16 évesen és ilyen szöveggel csábítasz, akkor szerintem fura egy ember vagy.
Én tuti otthagynálak, de mint írtad perverzek vagytok, lehet h neki bejön, ezt neked kel tudni megítélni, bár mivel nem ismered ezért elég nwehéz a dolgod.
sok sikert!
Nem tudom hogy hány éves a csaj de gondolom fiatalabb nálad.
A fiatal csajoknak nem jönnek be ezek a szövegek.
Ha meg célzol rá hogy meg akarod dugni akkor tuti nem megy el veled randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!