Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,20 felettiek, mennyi az a nettó összeg, (ne legyetek álszentek, titeket is nagyon izgat a pénz) amit ha a pasitok nem hoz a konyhára (vagy nem jöttök össze, ha nem keres ennyit), akkor kalap-kabát van és továbbálltok (nem vicc)?
22 vagyok és nekem is fontos az egzisztencia, DE! nem ez a beléptető kérdés, hogy mennyit keresel, milyen autód van... Én amondó vagyok, hogy persze, ő a férfi a család fenntartó, annyi kell, amennyiből eléldegélünk és jut mindenre. (persze én szeretek gyűjtögetni a jövő nagy projektjeire, pl gyermek.)Engem annyira érdekel a pénz, hogy nem boldogít de jó ha van.. az ember éhen hal nélküle.. és kapcsolatokat tör meg (tapasztalat! és ott nem én , mint nő voltam a pénzéhes!!!) No, nem csak a 25 a bűvös korhatár... vannak koruknál érettebb nők is. Na de hogy a kérdésedre válaszoljak, alap bér legyen, de ha lehet akkor plussz túlóra...stb... (sok pasi, ma már dolgozni se akar! tapasztalat, sok pasi azt várja, h a nő tartsa el ..főleg ha tanult vagy talpraesett.. ) Én nem határoznék meg értéket. ...amit leírtam az úgy van, szerintem. ez minden élethelyzetben más..
Amúgy kérdező mi a keresztneved?
Pont itt a baj,hogy sokan így állnak hozzá,hogy ennek is örülni kell,a lányokat ez nem érdekli ők kiválaasztják a legalkalmasabb hímet aki értéket tud felmutatni.
Mert ahogy egyik válaszadó írta,itt nem az eltartásról van szó,hanem mennyire vagy céltudatos,ambíciózus,igényes,mert ennek a fokmérője a fizetésed,ha megelégszel egy minimálbérer vagy nettó 100 körül akkor nem látják a férfit benned,hangúlyozom a kalibrált lányokról beszélek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!