Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok,20 felettiek, mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,20 felettiek, mennyi az a nettó összeg, (ne legyetek álszentek, titeket is nagyon izgat a pénz) amit ha a pasitok nem hoz a konyhára (vagy nem jöttök össze, ha nem keres ennyit), akkor kalap-kabát van és továbbálltok (nem vicc)?

Figyelt kérdés
Ne azt írjuk, hogy csak így meg úgy szeretet, abból nem lehet megélni. 25 felett meg nem babra megy a játék.
2014. márc. 28. 15:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Őszintén? 20 éves vagyok, még tanulok legalább 10 évig, mivel orvosnak készülök.. nem keresek semmit, csak nyelem a pénzt a tanulmányaim miatt. Párom támogat mindenben, 500e forintból élünk meg havonta.. Mikor összejöttünk is ennyit keresett, gyönyörű hatalmas kertes házban élünk. Nincs okunk panaszra.. lejjebb biztos nem adnám, mivel átlagkereset havonta a sulim.
2014. márc. 28. 16:28
 22/36 anonim ***** válasza:
én nem tudom téged ki húzott le pénzzel, de az utóbbi napokban már a sokadik olyan kérdésed, hogy a nőknek mennyi pénz kell...meg ehhez hasonló baromságok.nőjjél már fel!
2014. márc. 28. 16:29
 23/36 anonim ***** válasza:

Azt értjük de milyen csajaik vannak?

Nagyon nem mindegy,biztos nem egy nagyon csinos top lány hanem olyan akit nem nagyon veszel észre.

Nem bántásból de ezt látom.Mert mivel ha sajnos munkanélküli vagy akkor a csajt hova viszed?Se mozi se semmi,ők meg igénylik ezeket.Ez van ezt be kell tudni.

2014. márc. 28. 16:29
 24/36 anonim ***** válasza:

20 felett vagyok, és egy fillért nem keres a barátom (mivel még tanul), és NEM ÉRDEKEL. És később sem a barátom fizetéséből akarok megélni, én is akarok dolgozni, karriert építeni! A saját fizetésemmel szemben több elvárásom van, mint a pároméval szemben! Tőle csak annyit várok el, hogy ne legyen majd léhűtő munkakerülő, és ne én tartsam el őt, hanem közös felelősség legyen.

Ha ez neked álszentség, akkor bizony a kva a...

2014. márc. 28. 16:36
 25/36 anonim ***** válasza:
Mennyi lotyó van itt.:( A 21-es válaszolóval az élen. Elvégzi a sulit aztán közli a párjával: mehetsz, csak a pénzed kellett a tanulmányaim befejezéséhez...Élősködő p_csák és még hogy nem a pénz kell a nőknek...
2014. márc. 28. 16:37
 26/36 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, de le szeretném írni a véleményem! Nekem férfi létemre is fontos, hogy keressen viszonylag jól a barátnőm, vagy legalábbis dolgozzon keményen, akarjon többet keresni és ne élje be annyival, hogy majd megleszünk valahogy!

Továbbá úgy gondolom, hogy igen is fontos a pénz a párkapcsolatban is. Ha folyamatosan csak spórolás megy akkor hogy lehet majd a későbbiek folyamán gyereket vállalni, de előtte inkább élni? Mondjuk elmenni ide-oda, szórakozni és jó ruhákban járni? Szép dolog a szerelem, de az csak ideig óráig jó, mert ha elmúlik a rózsaszín köd akkor a pénz miatti problémák felemésztik majd a kapcsolatot. Mivel pályakezdő vagyok így nem keresek jól, 100 és 150 között szinte félúton... így nem is foglalkozom az ismerkedéssel, sokkal inkább azzal töltöm a szabadidőm, hogy képezzem magam, hogy később jobban keressek. 2 év múlva mindenképpen a dupláját fogom keresni a mostaninak, mert teperek érte keményen!

Amúgy nem tudom, hogy miért kell leszólni a csajt aki a 200 ezret írta? Legalább őszinte volt és nem nyomja az álszent dumát, hogy így-úgy nem számít... ne legyünk már ennyire képmutatóak egy anonim oldalon!

2014. márc. 28. 17:00
 27/36 anonim ***** válasza:

azért annyit még hozzátennék, hogy nem tartanék el senkit se! szóval az orvoshallgató kislány bármilyen kis cuki csinos csaj is lenne tőlem nem látna egy fillért se, kivéve ha van szerződés! gondol egyet lelép és akkor annyi a belé fektetett pénznek. akkor inkább vinném a pénzem a tőzsdére!

én olyan nőkkel ismerkedek szívesen akiknek azért fontos, hogy a férfi jól keressen, mert ezzel mérhető, hogy a szóban forgó úriember sikeres és a céljai érdekében nem csak tesz lépéseket hanem mindent belead és sikerre viszi az elképzeléseit. nekem nem kell egy nő pénze se, de az enyém se kelljen egynek se. a pénz egy univerzális fokmérő!

2014. márc. 28. 17:07
 28/36 anonim ***** válasza:

Utolso!

Teljesen egyet ertunk :)

20 emberbol ketten gondolkozunk hasonloan...

80ezres fizura nem lehet gyereket vallalni! Gyerekvallalas elott elni kell, szorakozni, hobbiknak elni...

Mire jon a gyerek valamit fel kell mutatni! Miutan megszuletik ne a segelyert kelljen sorba allni mert apuka toketlenkedik a letminimummal szinte!

En szeretem, ha egy Ferfi kuzd, haladni es elni akar nem vegetalni! En is ilyen vagyok kicsit karrierista is szivesen dolgozom le igenis a 16 orat, mert a penz biztonsagerzetet ad es szabadsagot, ha epp szorakozasra vagyunk! Viszont nem tudnek keresztkent cipelni a hatamon olyat aki keptelen tanulni es jo munkat szerezni!

Nem Ferfias, nem birok ra felnezni es szulni se mernek megalkuvo, beletorodo embernek...

2014. márc. 28. 17:21
 29/36 anonim ***** válasza:
Hm, irodavezető vagyok, sima érettségivel, nyelvtudás nélkül, minimálbérért. Azt hiszem, ideje tökön szúrni magam...
2014. márc. 28. 17:41
 30/36 anonim ***** válasza:
Férfiként válaszolnék neked. Nagyjából a 25 feletti csajoknak vannak komolyabb elvárásai. Ahogy többen mondják, fel kell mutatni valamit. Kevesen vannak akik anyucival élő, boltba tesco-s busszal járó 30 év körüli férfit keresnek. Ez van, talán érthető. Magasabb fizu, nagyobb biztonság. Nem mondom, biztosan vannak kivételek, de azért ne legyenek csalfa ábrándjaink, előbb lesz számodra megfelelő párod, ha magas az egzisztenciád. Ennyi. :)
2014. márc. 28. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!