Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes?

Figyelt kérdés
Az egész ott kezdödött h.elmentem szecskatáborbaa.már régóta ismertem az egyik segítöt ski mellesleg tetszett már akkor is.amikor megláttam h.ottvan nagyon megörültem..hát egy csapatba kerültünk Meg ilyenek.odaadta a kabátját ölelgetett.adott puszit Meg sokat szemeztünk.mosolyogtunk egymásraa.:)) De van egy másik lány ski osztálytársam lesz és believe is nagyon megtetszett (remélykedem Bennett h.csak fellángolás mert nekem lassan már egy hónapja tetszik.)de csak beszélgetett.HELP!!!SZERINTETEK???

2012. júl. 15. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:

A szövegből annyit értettem valaki teccik valakinek plusz mínusz kabát.

OFF: csak beszélgetett? mert mit csinálon ember? ugasson?

Légyszíves írd le normálisan, és akkor talán még segíteni is tudnánk..

2012. júl. 15. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi mobillal írtam gépröl majd leírom újra....
2012. júl. 16. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nagyjából megértettem a kérdést. Szerintem továbbra is igyekezz "becserkészni" a segítőt, és idővel majd magadtól rá fogsz jönni h ő is szeret-e úgy téged mint ahogy te őt. És ha te is bejössz neki akkor nem számít az a másik lány.
2012. júl. 16. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerelemben mindent szabad! :) (Ellopni a barátnőd által kiszemelt pasit is) Bár igaz hogy nem szép dolog, de ha igazán szerelmes vagy letojod hogy mások mit gondolnak rólad. Meg úgy egyébként sem szabad mások véleményére apellálni.
2012. júl. 24. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszii (:
2012. júl. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!