Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mitől "jó" pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mitől "jó" pasi nektek valaki?

Figyelt kérdés
Mind testileg, mind lelkileg? Testileg "elég" ha csak izmosabb, vagy hogy nézzen ki valaki jól?
2014. márc. 27. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Lelkileg: becsületes, érzelmes, tisztelettudó, laza, vevő a diliskedésre (én ilyen kis dilis vagyok, szeretek játékos lenni, és h.ülyeségeket csinálni), meg persze legyen intelligens, és legyen minimum egy tisztességes alapműveltsége

Külsőre: vékony, magas, markolható hajhossz, aranyos (de nem lányos!!!), különleges arc, nem szakadt, de semmiképp sem divatmajmoló öltözködési stílus

Azt hiszem, ennyi. :)

2014. márc. 27. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Valahogy az igazán jó pasi az olyan, hogy a legtöbb nő egyetért, hogy az egy jó pasi. Nem tudom, hogy van ez, de van az a radar, ami ilyenkor bekapcsol, és észreveszem, hogy más nőknél is bekapcsolt :D még teszünk is esetleg valami megjegyzést egymásnak.

Ami szerintem látszik, az valahogy az önbizalom, aminek szerves része a testtartás, a hanghordozás. És persze, nyugodtan lehet izmos a férfi, az nem hátrány. Meg nekem fontos, hogy valaki ne öltözzön gyerekesen, tehát ezek a baseball sapkák, stb. eléggé felejtősek, legyen tisztességesen felöltözve az illető, ne több mérettel nagyobb ruhában járjon.

2014. márc. 27. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha hasonló természetű mint én.
2014. márc. 27. 23:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Ember legyen a talpán, aki mindezeknek megfelel.
2014. márc. 27. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

# 4

Képzeld, a barátom megfelel. és nem úgy választottam őt, hogy ezeknek meg kell felelnie, hanem konkrétan róla mintáztam a leírásom.

2014. márc. 27. 23:14
 6/13 A kérdező kommentje:
a markolható hajhosszt nem tudja mindenki teljesiteni :)
2014. márc. 27. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
aha persze...álmodj királylány
2014. márc. 27. 23:22
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

# 7

Te attól enyhébbnek érzed a saját nyomorúságod, hogy másoknak ugatsz ilyeneket?

Az érthetetlen lepontozáson meg jót nevetek. Nyomassátok még!

2014. márc. 27. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:
pedig én is megfelelek neki a magasságon kívül azt hiszem... :D szerintem se túl nagy ördöngösség amiket felsorolt:P
2014. márc. 27. 23:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Aj Upside, uncsi vagy.

Elég ha rendes, jófej és közvetlen.. külső meg mindegy. Ott van pl. Jack Black.. egyszerűen akkora arc az az ember, hogy teljesen másodlagos hogy dagadt mondjuk. Vannak ilyenek.

2014. márc. 27. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!