Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől "jó" pasi nektek valaki?

Lelkileg: becsületes, érzelmes, tisztelettudó, laza, vevő a diliskedésre (én ilyen kis dilis vagyok, szeretek játékos lenni, és h.ülyeségeket csinálni), meg persze legyen intelligens, és legyen minimum egy tisztességes alapműveltsége
Külsőre: vékony, magas, markolható hajhossz, aranyos (de nem lányos!!!), különleges arc, nem szakadt, de semmiképp sem divatmajmoló öltözködési stílus
Azt hiszem, ennyi. :)

Valahogy az igazán jó pasi az olyan, hogy a legtöbb nő egyetért, hogy az egy jó pasi. Nem tudom, hogy van ez, de van az a radar, ami ilyenkor bekapcsol, és észreveszem, hogy más nőknél is bekapcsolt :D még teszünk is esetleg valami megjegyzést egymásnak.
Ami szerintem látszik, az valahogy az önbizalom, aminek szerves része a testtartás, a hanghordozás. És persze, nyugodtan lehet izmos a férfi, az nem hátrány. Meg nekem fontos, hogy valaki ne öltözzön gyerekesen, tehát ezek a baseball sapkák, stb. eléggé felejtősek, legyen tisztességesen felöltözve az illető, ne több mérettel nagyobb ruhában járjon.

# 4
Képzeld, a barátom megfelel. és nem úgy választottam őt, hogy ezeknek meg kell felelnie, hanem konkrétan róla mintáztam a leírásom.

# 7
Te attól enyhébbnek érzed a saját nyomorúságod, hogy másoknak ugatsz ilyeneket?
Az érthetetlen lepontozáson meg jót nevetek. Nyomassátok még!

Aj Upside, uncsi vagy.
Elég ha rendes, jófej és közvetlen.. külső meg mindegy. Ott van pl. Jack Black.. egyszerűen akkora arc az az ember, hogy teljesen másodlagos hogy dagadt mondjuk. Vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!