Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Kezdett már ki veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kezdett már ki veletek nős pasi?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem is egyszer.
2014. márc. 4. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, de abban a pillanatban közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó nős pasival kezdeni.
2014. márc. 4. 11:37
 3/9 A kérdező kommentje:
szerintetek mi veszi rá őket hogy félrelépjenek?
2014. márc. 4. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Sokszor!

Eléggé kiábrándító!

Valahol megértem, hogy egy idő után unalmas a házasságuk, meg boldogtalanok, a feleségük nem törődik velük, de akkor sem ez a megoldás.

2014. márc. 4. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak akart, sajnos nem is egy.

Undorítónak tartom az ilyesmit, az ilyen ember egyébként is abban már a pillanatban leírja magát a szememben, úgyhogy nincs az a körülmény, amiben nem kosaraznám ki azonnal az illetőt.

2014. márc. 4. 12:06
 6/9 anonim válasza:
Igen.
2014. márc. 4. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. Pl. ha nem jó a kapcsolata a feleségével, vagy épp a szex nem jó vele. De lehet simán csak az újdonságot keresi.
2014. márc. 4. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
igen. bnőm férje
2014. márc. 4. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen volt már rá példa, illetve lett volna, szerencsére rajtam múlott és a válasz NEM volt!

Amúgy jelenleg is ez a helyzet.. és a felesége terhes az első gyerekkel. Elhiszem, hogy hajtják a vágyak stb. , de a gyereket már előre sajnálom. Ez nem ítélkezés, csak nem tudom megérteni.

28N

2014. márc. 4. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!