Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire jó, ha egy lány kezdeményez?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves lány vagyok..hát az van, hogy nagyon tetszik egy 21 éves fiú...hívott is randizgatni és mondta, hogy jól nézek ki meg h csodálatos lány vagyok, de még jobban megszeretne ismerni...fészen minden nap rám ír, szóval keres...meg érezteti, hogy tetszem neki, de érdekes módon a talikon nem csókol meg...és rákérdeztem fb-on és erre mondta, hogy jobban megszeretne ismerni, és ha megcsókol akkor járni is szeretne...de én már nem bírom, teljesen belé szerettem és gáz lenne, ha bevallanám neki? vagy mit ajánlotok? Látom, hogy tetszem neki, de mégse kérdezi meg, hogy járunk vagy valami...Mit javasoltok?2014. márc. 26. 21:52
1/5 anonim válasza:
Nem gáz az amúgy,sok pasinak kell egy kezdőlökés.
(Fiú voltam amúgy)
2/5 anonim válasza:
Csokold meg Te :) Akkor minden ossze fog jonni :)
Sok sikert!!! :)))
3/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó találkozókor felvitt egy kilátóféleségbe és ott szeretgettük egymást meg szét puszilgattuk egymást és akk se csókolt meg :/ és tök szar, mert teljesen belé szerettem és ő is puszilgat meg bókolgat...és akk....vele akarok lenni :$$$
2014. márc. 26. 22:01
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg egyértelműen megmondta, hogy meg szeretne ismerni jobban, mert nem akar úgy összejönni veled, hogy nem jöttök ki jol és hamar szétmentek. Várd ki!
5/5 DanteSoS válasza:
ha egy lány kezdeményez az sexy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!