Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha egy lány kezdeményez?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre inkább úgy érzem a lányok akik mindig kezdeményeznek... FIÚK ti miért várjátok hogy a lány kezdeményezzen? Eddig a ti feladatotok volt,nem? Most fejére állt a világ? Mi kérjük meg a kezeteket??2013. júl. 26. 12:15
1/9 anonim válasza:
Normális. Mint az ellenkezője is. Egyébként ezt a "mindig" dolgot azért gondold át.
2/9 anonim válasza:
Miért kéne NEKEM odamennem egy lányhoz ha én tetszek NEKI? Azért el ne higyjétek már magatokról, hogy királylányok vagytok akit ki kell érdemelni.
3/9 anonim válasza:
Normális igen.
Amúgy nem kell általánosítani!
Amúgy meg egy kicsit a legtöbb lány is változtathatna magukon.Mert nagyon kifordultak magukból!
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok olyan nagyképű,hogy csak én kezdeményezhessek! :D
Egyenjogúság van,csak nyugodtan.
5/9 anonim válasza:
Kedves lányok! Ha akartok valamit egy fiútól akkor érthetően mutassátok ki neki és kezdeményezni fog.
A semmiért ne várjátok,hogy odamenjen,a fejetekbe pedig nem látunk be.
Zóna Pocok válaszát adom.
17/F
6/9 anonim válasza:
Teljesen normális ha egy lány kezdeményez nem muszáj a fiuknak. Amúgy szerintem ha először te hívod el és tényleg bejöttél neki első randi után akkor utána ő fog elhívni és nem kell neked. F
7/9 ASOT válasza:
Nincs abban semmi rossz!
Csak sok nő azt hiszi hogy úúú akkor mekkora egy nagy ribinek nézik....
8/9 anonim válasza:
Meg a rézfaszú bagoly micsodáját már...Ha egy lány akar valamit tőlem akkor ne várja már el, hogy én nyissak felé...
9/9 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz:D Én is kezdeményeztem, most meg már egymásba vagyunk esve:D Kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!