Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma randim lesz egy sráccal. Elvileg egy bárba fogunk beülni. Szerintetek érjek oda előbb és várjam már bent és rendeljek magamnak? Nem tudom, ha ő ér oda előbb megvár-e kint vagy sem? Ötletek?
Figyelt kérdés
első randi2014. márc. 26. 11:13
1/14 anonim válasza:
max pár perccel érj oda korábban és inkább várd meg
ha késne, akkor rendelhetsz egy italt
2/14 A kérdező kommentje:
nagy izgulok.
2014. márc. 26. 11:18
3/14 anonim válasza:
Beszéljétek meg előre, én ezt szoktam. Vagy a közelben is lehet találkozni és együtt mentek be. Vagy akár a bár előtt, de bennt is várhatod. Vagy, nekem pl. volt, hogy előbb értem oda és írtam egy sms-t, hogy korábban értem ide, bennt várlak.
4/14 anonim válasza:
szerintem beszéljétek meg hogy bent vagy kint találkoztok, mert nekem volt olyan hogy megbeszéltem egy sráccal egy találkozót, korábban odaértem ezért bementem, egy órát vártam rá, és amikor meguntam és elindultam haza láttam meg hogy ő meg odakint vár rám...:D
5/14 A kérdező kommentje:
:D ennyire még egy randi előtt sem izgultam. Írjak neki sms-t? már gondolkodni sem tudok:P:$
2014. márc. 26. 11:22
6/14 anonim válasza:
Na most, akkor első, vagy nem?
7/14 A kérdező kommentje:
első, általánosságban írtam, más pasival való randi előtt
2014. márc. 26. 11:28
8/14 anonim válasza:
Nem mennék előbb, hanem pontosan.
Tényleg jó megbeszélni előre, hogy kint találkoztok vagy bent. Nehogy kint várjon, míg te bent iszogatsz :D
9/14 Költőnő? válasza:
pontosan érkezz, és egyenesen be. Ha nincs még ott, leülsz és megvárod :) Ilyen egyszerű :)
10/14 A kérdező kommentje:
:D rendben. és ha már bent ül, csak odasétálok és ennyi? olyan hülyén venné ki, ha várnám a puszit, ő meg füle botját sem mozdítaná
2014. márc. 26. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!