Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kellemetlen ez a csajozásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellemetlen ez a csajozásban mondjuk 50 szer egymás után? Mert nekem 20 felett kezd betelni a pohár? Másnak? Mindenkit imádnak a nők?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 25. 17:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
19%
Szerencsére lehet élni nők nélkül is.
2014. márc. 25. 19:30
 22/39 A kérdező kommentje:
Hasonló ízlés? Nem azt mondják mindig, hogy ízlések és pofonok? Azt mire mondják?
2014. márc. 25. 19:33
 23/39 anonim ***** válasza:
Azt vagy a férfiak ízlésére mondják, vagy kamu.
2014. márc. 25. 19:38
 24/39 A kérdező kommentje:
De rengeteg potrohos, ronda arcú, nem annyira gazdag alaknak is van csinos nője. Akkor az hogy van? Mit tudnak? Hihetetlen, verhetetlen humor? Oltári duma? Nekem egy sincs sajnos.
2014. márc. 25. 19:42
 25/39 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mégiscsak olyan gazdagok? :) Attól hogy te nem látsz a lakásukba vagy a garázsukba, még simán élhetnek nagylábon.
2014. márc. 25. 19:44
 26/39 A kérdező kommentje:
De mind? Nincs is ennyi gazdag ember itthon. Elég lerobbant ország vagyunk.
2014. márc. 25. 19:47
 27/39 BlackSword ***** válasza:
22%

Figyelj!!! Én most hiába is írnám neked, h mit csinálj, mert úgy sem hinnéd el, hogy igazam van... Nem kell rengeteg pénz, verhetetlen humor, oltári duma, meg az összes többi sallang, amikkel itt most mentegetőzől...

Tudod mi kell??? Az kell, hogy férfi legyél, határozott, céltudatos, figyelmes, és őszinte... Vagy legalább is önmagad... Illetve reális célokat tűzz ki magad elé!!! Magyarán mondva a magad kategóriájában keressgélj...

Ha meg elküldenek, hát majd jön a másik... 10 év alatt nem kaptam 20 kosarat... Bár nem számoltam, mert nem izgatott sosem, mert megráztam a vállam és tovább léptem... Én most is boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élek...

Te meg hisztizz itt, ha jó neked... De önsajnálatból még siker nem született...

2014. márc. 25. 20:10
 28/39 anonim ***** válasza:
38%

Sok forever alone :) az eszetekbe sem jut, hogy veletek van a baj, nem a nőkkel?

Hogy nem kellesz egy nőnek sem ott nem a nőknek irreálisak az elvárásaik, hanem te vagy túl kevés a többi férfihoz képest.

Mindig ide lyukadtok: az a baj, hogy nem vagyok gazdag, meg túl rendes vagyok...

Megoldás a problémáitokra:

Próbálkozzatok a saját súlycsoportotokban (minden férfi 9-esnek gondolja magát, fogadjátok el, hogy max. 3-os vagytok).

Ha úgysem ér annyit egy nő sem, meg mind felszínes, buta stb. minek kell nektek nő?

Amíg ilyen frusztrált, nőgyűlölők vagytok, hogy várhatjátok el, hogy egy nő a közeletekbe menjen?

Végső esetben elmehettek melegnek, ha a nőket úgyis úgy lenézitek.

2014. márc. 25. 20:10
 29/39 anonim ***** válasza:

"Tudod mi kell??? Az kell, hogy férfi legyél, határozott, céltudatos, figyelmes, és őszinte... Vagy legalább is önmagad... Illetve reális célokat tűzz ki magad elé!"

Ezzel csak annyi gond van, hogy 1) vélhetően anno pontosan ezzel kezdte, pontosan így csinálta, és nem vált be, nem jókedvéből írt ki kérdést, 2) ronda lánynak se kell ronda pasi.

"Sok forever alone :) az eszetekbe sem jut, hogy veletek van a baj, nem a nőkkel?"

Nem. Éspedig tudod miért? Rengetegen ugyanazt a kérdést írták ki, miközben fogalmuk sincs arról, mit írt a másik, nem is ismerik egymást. Bíróságon ezt perdöntő erejű bizonyítéknak hívják.

"Hogy nem kellesz egy nőnek sem ott nem a nőknek irreálisak az elvárásaik, hanem te vagy túl kevés a többi férfihoz képest."

Hát igen, nem vagyunk se kigyúrtak, se gazdagok, se Justin Bieberek. Töredelmesen bocsánatért esedezünk ezért, a mi hibánk.

"Mindig ide lyukadtok: az a baj, hogy nem vagyok gazdag, meg túl rendes vagyok..."

Hogy ki milyen csoportba tartozik, az mégiscsak pénzkérdés. Én egyetlen kőgazdag pasast se láttam/ismerek aki hosszútávon szingli lenne vagy az maradna. Sőt, a döntő többségnek több csaja is van egyszerre. Tanulság: pénzzel igenis sikerülhet. Szeretni nem fog,de ha pénzzel nőzöl, akkor nem is ez a lényeg.

"Ha úgysem ér annyit egy nő sem, meg mind felszínes, buta stb. minek kell nektek nő?"

Én is ugyanezt kérdezem magamtól,csak pindurkát más hangsúllyal.

"Amíg ilyen frusztrált, nőgyűlölők vagytok, hogy várhatjátok el, hogy egy nő a közeletekbe menjen?"

Ok-okozat. Valószínűleg van valami alapja, mert a kérdező maga is írta, nem 1 és nem 2 lánynál tapasztalta ezt. Ha 10-ből 8 lány felszínes, anyagias és szarba se nézi az embert, akkor mégis milyen reakciót vársz?

2014. márc. 25. 20:21
 30/39 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt, hogy a nőkkel nincs baj, meg szentek, mert messze nem igaz. Meg kevesek vagyunk. Ők meg sokak, mert ők megtehetik, hogy elvárásaik vannak, pasinak meg nem lehet. Nem 10 per 10 es nőre vágyom, hanem 10 per 5 ösre, ha már rangsorolunk. Én egy 10 per 4 es fickó vagyok kb, egy 4 es, 5 ös nőt szeretnék.
2014. márc. 25. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!