Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene nekem ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem már vagy 2 hónapja, de azóta sem bírom elfelejteni őt, valahogy nem megy. Tudom, hogy itt az ideje megemberelnem magam, mert már szánalmas, de akkor is...2014. márc. 24. 17:57
1/4 anonim válasza:
Akkor ne felejtsd el. Ha tényleg annyira hiányzik, tán megér egy próbát, hogy visszaszerezd.
3/4 anonim válasza:
Miért is felejtenéd el?
Ha jönnek a következők, nem árt, ha tudod valakihez viszonyítani őket!
4/4 Flash! válasza:
Képes vagy visszaszerezni,de sok munkádba lesz.
Valami oka volt,hogy szakított veled.
Nem kellettél.
Szüntesd meg az okot, legyél több,és legyél olyan aki KELLENI FOG .
Hadd lepődjön meg,hogy már más vagy, hogy több vagy .
Fejlődj kívül, belül, az életedben.
De SOHA ne legyél pincsi,
soha ne adj (sokkal )többet mint ő.
Képes vagy visszaszerezni , de ha nem jön össze már akkor is megérte szerintem tenni magadért, majd kellesz másnak, mert nem csak egy "igazi" van.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!