Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudod a barátodról hogy hány barátnője volt és hány évesen vesztette el a szüzességét?
tudom. de ez alapvetoen nem egy egetveroen fontos informacio. megvagyok nelkule is :)
a multjat senki nem tudja megvaltoztatni. az szamit, ahogy velem viselkedik.
Igen, tudom. Azt is, hány barátnője volt, mennyi ideig voltak együtt, kivel milyen volt a viszonya (persze, utólag beszél róluk, szóval nyilván kicsit torzít), hogy élte meg a szakítást, ésatöbbi. Még arról is tudok, hogy az egyiket hogy csalta meg, mikor és kivel. Nem vicc, tényleg elmond ilyeneket, ahogy én is neki. Kíváncsi voltam a múltjára, mert az tette olyanná, amilyen, plusz érdemes tudni mennyire kell félni az exektől és esetleges visszatérésüktől :D És én nyugodtabb vagyok így, hogy mindent tudok. Ő is nyugodtabb lehet. Elég nyitottak vagyunk egymással, minden érzelmi kis kilengést megbeszélünk. És sose volt még ennyire jó és harmonikus kapcsolatom, ahol ennyire megbíztam a másikban.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!