Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék csajozni? (F/25)
Az már egy jó lépés, hogy vállalod, és segítséget kérsz. Ajánlom figyelmedbe a pua.hu vagy Hirsch Attila tippjeit/tanácsait. Mióta kettejük módszereit alkalmazom, nyerésre állok egy olyan lánynál, akinek hosszú ideje van valakije (nem sokáig, hisz mindjárt én veszem át a helyét).
Megvenni/pénzt adni nem érdemes egyikért sem, én is csak annyit alkalmazok, amit ingyen megosztanak velünk, és bőven elég.
Higgy önmagadban, ne becsüld alá magad, hitesd el a kiszemelteddel, hogy te vagy az, akit akar maga mellé. Biztosítom, hogy az sem akadály, ha van valakije.
Kéz-, és lábtörést!
4-es vagyok, egyáltalán nem tévhit. Nézd meg bármelyik gazdag, autós pasit - minimum 1 barátnőjük van,de a legtöbbjének egyszerre 4 vagy 5 is. Ilyenkor a csajok valahogy "megbocsájtják" nekik a bigámiát is.
Minden gazdag fószernak van csaja, egyetlen olyat nem ismerek aki szingli lenne hosszú távon. Szóval igazam van.
Értem én mire gondolsz, de olyan "normális" nőből viszont 100 ból ha akad 1, akire tényleg azt lehet mondani hogy legalább az alapdolgok rendben vannak vele (értsd: nem felszínes, nem anyagias, nem beképzelt, tud néha igazat is mondani, és még ki is néz valahogy). Igen, szóval 100 nőből 1 ilyen van, és annak az eljövendő 500 évre betelt a naptára a párkapcsolatokkal.
Ha speciel jól néz ki, akkor az se érdekel túlzottan, ha megcsal. Mert mégis mi a jobb? Egy dúsan terített asztalon megosztozni másokkal,vagy egyedül megenni a szart?
Ha nem a pénzedre hajt, az már normális. Az pedig, hogy hogyan viszonyul hozzád, a megszólítástól függ. Ha egy sablondumát próbálsz "ledugni a torkán", le is koptat. Ez a legelső ingyenes tanács az első hozzászólásomban írt pua.hu vagy H.A.-tól.
Ha pedig tőled kapja meg, amit akar, nem fog más után nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!