Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék csajozni? (F/25)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék csajozni? (F/25)

Figyelt kérdés
Eddig még sose volt barátnőm, sajnos nem megy nekem a csajozás. Személyesen nem megy az ismerkedés, neten meg aki bejön túl messze laknak. Hogy tudnék ezen változtatni? Élőben, hogy lehet ismerkedni?

2014. márc. 23. 22:20
 1/9 anonim válasza:

Az már egy jó lépés, hogy vállalod, és segítséget kérsz. Ajánlom figyelmedbe a pua.hu vagy Hirsch Attila tippjeit/tanácsait. Mióta kettejük módszereit alkalmazom, nyerésre állok egy olyan lánynál, akinek hosszú ideje van valakije (nem sokáig, hisz mindjárt én veszem át a helyét).

Megvenni/pénzt adni nem érdemes egyikért sem, én is csak annyit alkalmazok, amit ingyen megosztanak velünk, és bőven elég.

Higgy önmagadban, ne becsüld alá magad, hitesd el a kiszemelteddel, hogy te vagy az, akit akar maga mellé. Biztosítom, hogy az sem akadály, ha van valakije.

Kéz-, és lábtörést!

2014. márc. 23. 22:28
 2/9 anonim válasza:
Az szép.. Furcsa.. Én meg sem próbálnék úgy közeledni valaki felé, hogy tudom, hogy van barátja. Ez nem köcsögség kicsit? Ennyit igazán tiszteletben lehetne tartani.
2014. márc. 23. 23:45
 3/9 anonim válasza:
Háborúban és szerelemben nincs etikett.
2014. márc. 24. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Hogy sikered legyen a nőknél, tudnod kell elsősorban mire vágynak. Nos, a nők felszínesek és anyagiasok, számukra a külső és a pénz a legfontosabb, még az átlagos pasikat is lekoptatják, legjobb esetben a friendzóne-ba száműzik. Ha van jó sok lóvéd, és valami márkás sportkocsid, akkor viszont bármennyi barátnőd is lehet, akár egyszerre is.
2014. márc. 24. 11:14
 5/9 anonim válasza:
4-es: ez egy ki--szott nagy tévhit. A lényeg, hogy beszélgess vele, derítsd ki, mit akar, és pontosan azt add neki. De ne úgy, hogy papucsnak tűnj. Légy férfi! Valahol a kedves és bunkó között, hisz még a nő maga sem tudja, mi kell neki. Ezért mutass több dolgot neki, aztán amelyik jobban bejön neki, azt alkalmazd tovább. Ez nem összetévesztendő a változással. Ne változz meg senkiért. Aki szeret, úgy szeret, ahogy vagy.
2014. márc. 24. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, egyáltalán nem tévhit. Nézd meg bármelyik gazdag, autós pasit - minimum 1 barátnőjük van,de a legtöbbjének egyszerre 4 vagy 5 is. Ilyenkor a csajok valahogy "megbocsájtják" nekik a bigámiát is.

Minden gazdag fószernak van csaja, egyetlen olyat nem ismerek aki szingli lenne hosszú távon. Szóval igazam van.

2014. márc. 24. 21:58
 7/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy pénzzel nem lehet csajozni, de nem az a lényeg. Szerinted milyen nő az, aki tűri a megcsalást? Pénzéhes k--va. Akinek nem számít a pasi, csak a pénze. Tudod, inkább élek EGY nővel átlagosan, mint többel, tudván, hogy a pénztárcám tartalma kell neki, nem a szívemé.
2014. márc. 24. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Értem én mire gondolsz, de olyan "normális" nőből viszont 100 ból ha akad 1, akire tényleg azt lehet mondani hogy legalább az alapdolgok rendben vannak vele (értsd: nem felszínes, nem anyagias, nem beképzelt, tud néha igazat is mondani, és még ki is néz valahogy). Igen, szóval 100 nőből 1 ilyen van, és annak az eljövendő 500 évre betelt a naptára a párkapcsolatokkal.

Ha speciel jól néz ki, akkor az se érdekel túlzottan, ha megcsal. Mert mégis mi a jobb? Egy dúsan terített asztalon megosztozni másokkal,vagy egyedül megenni a szart?

2014. márc. 25. 00:16
 9/9 anonim válasza:

Ha nem a pénzedre hajt, az már normális. Az pedig, hogy hogyan viszonyul hozzád, a megszólítástól függ. Ha egy sablondumát próbálsz "ledugni a torkán", le is koptat. Ez a legelső ingyenes tanács az első hozzászólásomban írt pua.hu vagy H.A.-tól.

Ha pedig tőled kapja meg, amit akar, nem fog más után nézni.

2014. márc. 25. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!