Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hozzátok szólna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hozzátok szólna a kérdésem (? )

Figyelt kérdés

Nektek tetszik, ha egy fiú elkezd veletek flörtölni egy buliban, vagy csak szimplán próbál közeledni hozzátok? És ha nem jön be az adott fiú, akkor egyből "lekapcsoljátok"?

Normális válaszokat kérnék.

Előre is köszi :)

2014. márc. 23. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ miből áll az a közeledés.

Ha nem tetszik, akkor nyilván közlöm vele, de nem bunkó módon, mert felesleges tepernie úgyis. Mondjuk ez attól is függ, ismerem-e, vagy bírom, mert attól hogy nem a kiköpött ideálom még lehet több is.:)

16L

2014. márc. 23. 19:37
 2/3 anonim válasza:

Van olyan eset, amikor igen, szemét módon rögtön "lekapcsoljuk", de aki kicsit is szimpatikusabb, és nem úgy jön oda, hogy na megyünk b*szni, azt nem fogjuk. Persze ez csak az én véleményem, meg azoké a lányoké, akiket ismerek. Am én jobban szeretem, ha előbb csak átlagos témákról kezdünk el beszélgetni és utána csókol meg, mint fordított esetben.

20/L

2014. márc. 23. 19:39
 3/3 anonim válasza:

(2. vagyok)

Ja azt elfelejtettem írni, hogy én az idegen férfiakról írok, nem olyanokról, akiket ismerek.

2014. márc. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!