Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mivel menjek oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mivel menjek oda hozzátok az utcán?

Figyelt kérdés

Sziasztok , kérlek segítsetek mivel szólíthatok le egy lányt az utcán ?

Mert lássuk be valahová igyekszik szóval ha valami sz@ar mennyi az idő vagy hová igyekszel kérdéssel megyek oda akkor tuti lepattint .

Ja és ez a mobilozás teljesen megőrjít .

Szép lány és vagy zenét hallgat vagy mobilozik , hogy még véletlenül se tudd leszólítani vagy szemezni vele mielőtt odamegyek , hogy kiderítsem , hogy azonnal lepattint e vagy van némi esélyem . Ti mit gondoltok . ?

21 éves srác aki szívesen ismerkedne ha valaki vevő lenne rá .

2013. ápr. 8. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál,hogy pont ezért (is) mobiloznak?
2013. ápr. 8. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Háát, talán térj a lényegre, és mond, hogy szivesen beszélnél Vele.. megismernééd :)) !!
2013. ápr. 8. 18:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, más lányok hogy vannak vele, de én az utcán abszolút elzárkózom az ismerkedéstől. Buszmegállóban, ha várok, parkban itt-ott, annyira nem, de ha az utcán vagyok és megyek valahová, akkor abszolút nem vagyok vevő a flörtre.
2013. ápr. 8. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Hármassal teljesen egyetértek.
2013. ápr. 8. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Figyelj ez lutri, ebben a műfajban nem lehet biztosra menni. Be kell vállalnod, hogy lehet hogy elküld a fenébe, de ha tényleg olyan nagyon tetszik, akkor végülis megéri, nem? Legalább nem fogsz egész nap azon agyalni, hogy ki tudja mi lett volna.
2013. ápr. 8. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:
19%

Rákurtál pajtikám, az útcán rád se köpnek, akárki vagy. Senki! le se szarja a másikat. Amúgy ez a 21. század. Bármerre megyek, plázák, megállók padjai, bármerre, mindenütt az emberek sorban üllnek, állnak, és a mobiljaikat baszkurázzák. Ebben nincs meglepő, ez 2013. ez a modern időtöltés várakozási időben. Nyilván nem azt fogja várni,hogy egy szerencsétlen lúzer mikor jár arra éppen pecáni.

Az útcán mind rohan, meg a jó nők mind foglaltak, egész úton az jár az agyában,hogy milyen izzadósat hágott előző este rajta a palija, ezen ámuldozik az elméje, te pedig a vadidegen pistika odatéved elé, hogy hello! ismerkedni akarok! vevő vagy rá? Na úgy hajt ám el,hogy repülsz mint a madár! Csak gondold magad egy ilyen lány fejébe!

Te se szeretnéd, ha valaki csak úgy odajönne hozzád az útcán, úgy hogy fülig szerelmes vagy egy másik kreténbe, és bepróbálkozni. Kicsit nekem a csövesek, a kéregetők jutnak eszembe erről, azokat se szereti istenfasza se, midnenki szabadulna tőlük.

Miért?

Mert az útca nem ismerkedésre való hely. Senkinek nincs a szándékában, csak egykét szerencsétlen lúzernak.

Szórakozóhelyen szokás ismerkedni, már ha van hozzá gyomrod. Normális nőket meg oktatási intézményben. Ennyi.

Az útca az a világon a legesélytelenebb hely.

Soha nem nyitnék útcán senki felé. Ciki, kínos, leszarós féle. lotto 5 ös színvonal, ha onnat te felcsípsz egy menő macát magadnak.

Utcai ismerkedés az igazi kamikaze maneknek való, akik imádnak azon kéjelegni,hogy mennyiszer tolják félre a pofájukat a nagyképű nők. Lelki mazochizmus.

2013. ápr. 8. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom 6-os, nekem bejött egy párszor.. Pedig nem műveltem tömegével, és nem is vagyok kiemelkedően jóképű.
2013. ápr. 8. 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

oké, nem azt mondom,hogy lehetetlen, csak azt ,hogy nem valószínű. Ez főleg azoknak szól akik olyanok hozzáállásban mint én. Tehát: Nem szeretnek pofáraesni, nem szeretnek csalódni, a 100% os tökéletesen biztos esélyre várnak, ha nem, nincs akkor meg fizetőshöz go. Ennyi.

Én lutrira leszólítani nőt csak úgy jöttment akárkiket nem vesztem meg, ott mindig sokkal nagyobb eséllyel van benne a pakliban a NEM! nálam meg a nem az nem fér bele.

Inkább ne legyen soha semmi, de nemet nem akarok hallani. allergiás vagyok a nemre. Nem tudok veszteni, ez van, van ilyen...

2013. ápr. 8. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:

"Én lutrira leszólítani nőt csak úgy jöttment akárkiket"

Na látod... A nők sem állnak le mindenféle jöttmentekkel.

Naná, hogy nemet mondanak

2013. ápr. 8. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ne mossuk össze a kettőt. Mert a nő általában mindig a leszólított. Tehát neki nincs vesztenivalója. A férfi viszont ha leszólít ekárkit, aki nem is jelez neki, csak blindre vaktában, akkor nagy esély van hogy rábaszik, elküldik. Azért ez nem mindegy.

A nő meg ha akárki is leszólítja, csak látja,hogy ő már a kellő kategoriába tartozik! Nem mindegy!

2013. ápr. 8. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!