Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mivel menjek oda hozzátok az utcán?
Sziasztok , kérlek segítsetek mivel szólíthatok le egy lányt az utcán ?
Mert lássuk be valahová igyekszik szóval ha valami sz@ar mennyi az idő vagy hová igyekszel kérdéssel megyek oda akkor tuti lepattint .
Ja és ez a mobilozás teljesen megőrjít .
Szép lány és vagy zenét hallgat vagy mobilozik , hogy még véletlenül se tudd leszólítani vagy szemezni vele mielőtt odamegyek , hogy kiderítsem , hogy azonnal lepattint e vagy van némi esélyem . Ti mit gondoltok . ?
21 éves srác aki szívesen ismerkedne ha valaki vevő lenne rá .
Rákurtál pajtikám, az útcán rád se köpnek, akárki vagy. Senki! le se szarja a másikat. Amúgy ez a 21. század. Bármerre megyek, plázák, megállók padjai, bármerre, mindenütt az emberek sorban üllnek, állnak, és a mobiljaikat baszkurázzák. Ebben nincs meglepő, ez 2013. ez a modern időtöltés várakozási időben. Nyilván nem azt fogja várni,hogy egy szerencsétlen lúzer mikor jár arra éppen pecáni.
Az útcán mind rohan, meg a jó nők mind foglaltak, egész úton az jár az agyában,hogy milyen izzadósat hágott előző este rajta a palija, ezen ámuldozik az elméje, te pedig a vadidegen pistika odatéved elé, hogy hello! ismerkedni akarok! vevő vagy rá? Na úgy hajt ám el,hogy repülsz mint a madár! Csak gondold magad egy ilyen lány fejébe!
Te se szeretnéd, ha valaki csak úgy odajönne hozzád az útcán, úgy hogy fülig szerelmes vagy egy másik kreténbe, és bepróbálkozni. Kicsit nekem a csövesek, a kéregetők jutnak eszembe erről, azokat se szereti istenfasza se, midnenki szabadulna tőlük.
Miért?
Mert az útca nem ismerkedésre való hely. Senkinek nincs a szándékában, csak egykét szerencsétlen lúzernak.
Szórakozóhelyen szokás ismerkedni, már ha van hozzá gyomrod. Normális nőket meg oktatási intézményben. Ennyi.
Az útca az a világon a legesélytelenebb hely.
Soha nem nyitnék útcán senki felé. Ciki, kínos, leszarós féle. lotto 5 ös színvonal, ha onnat te felcsípsz egy menő macát magadnak.
Utcai ismerkedés az igazi kamikaze maneknek való, akik imádnak azon kéjelegni,hogy mennyiszer tolják félre a pofájukat a nagyképű nők. Lelki mazochizmus.
oké, nem azt mondom,hogy lehetetlen, csak azt ,hogy nem valószínű. Ez főleg azoknak szól akik olyanok hozzáállásban mint én. Tehát: Nem szeretnek pofáraesni, nem szeretnek csalódni, a 100% os tökéletesen biztos esélyre várnak, ha nem, nincs akkor meg fizetőshöz go. Ennyi.
Én lutrira leszólítani nőt csak úgy jöttment akárkiket nem vesztem meg, ott mindig sokkal nagyobb eséllyel van benne a pakliban a NEM! nálam meg a nem az nem fér bele.
Inkább ne legyen soha semmi, de nemet nem akarok hallani. allergiás vagyok a nemre. Nem tudok veszteni, ez van, van ilyen...
"Én lutrira leszólítani nőt csak úgy jöttment akárkiket"
Na látod... A nők sem állnak le mindenféle jöttmentekkel.
Naná, hogy nemet mondanak
Szerintem azért ne mossuk össze a kettőt. Mert a nő általában mindig a leszólított. Tehát neki nincs vesztenivalója. A férfi viszont ha leszólít ekárkit, aki nem is jelez neki, csak blindre vaktában, akkor nagy esély van hogy rábaszik, elküldik. Azért ez nem mindegy.
A nő meg ha akárki is leszólítja, csak látja,hogy ő már a kellő kategoriába tartozik! Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!