Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová menjek egy lánnyal második randira? Először moziba mentünk és aztán beszelgettunk és elég jól sikerült.
hűha, szegénykéim, ti is nehéz szituban vagytok, ilyen hidegben....
emlékszem én decemberben kezdtem randizni a barátommal, mi egész március elejéig kint randizgattunk, bejártuk mindenhol :) mostmár persze egymáshoz járkálunk igy jobb, no de így utólag visszagondolva, még fagyoskodni is jó volt Vele :)
a tippjeim, ahol mi jártunk:
-Tropicairum
-csokizó, kávézó, pizzázó
Öltözzetek fel jól és garantáltan romantikusak:
-Gellérthegy-Citadella
-Margitsziget
-Halászbástya (imádom, engem levett a lábamról!!! este meseszép!! abszolut lenyűgözi a csajt, majd meglátod!)
-játszóterek
-Lánchíd (este szintén meseszép! végig lehet sétálni rajta, engem a Lánchíd lábánál lévő kis partnál csókolt meg először a barátom :) Isteni volt :) )
-Siklóra is felölhettek, este szintén csodás a kilátás...
hűűű hirtelen ennyi :D
sok sikert!
utolsó vagyok, ha már a Halászbástyában vagytok a Várban is jókat lehet sétálni
Továbbá jó hely még a Duna korzó (ahol jár a 2es villamos) este szintén szép a kilátás a túloldalra.
Vagy mehettek még kiállításokra, bár mi ott sosem tudtunk csendben lenni, mindig hangosan nevettünk, vagy csókolóztunk, mindig kinéztek minket, az is tök vicces volt :D mai napig nevetünk rajta :D
Vagy menjetek Planetáriumba, tök romantikus!
Remélem pestiek vagytok, és ezeknek hasznát tudod venni!
De mondom a tuti: este a Halászbástya! Abszolut nyerő, a kis romantikus erkélyeivel...áh Isteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!