Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor egy pasi már tudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor egy pasi már tudja, hogy sikerült meghódítania egy nőt, akkor utána elégedett érzése lesz? : )

Figyelt kérdés
5 randinknak kellett eltelnie. mire már én is felvállaltam, hogy igen tényleg tetszik nekem ez a srác, én is akarok tőle valamit. Mondja is, hogy mennyire jól esik neki hogy pl én kérdezem már meg hogy mikor ér rá arra, hogy találkozzunk, vagy csak visszaírok neki hogy "Te is hiányzol". Szóval nem volt szerelem első látásra, sőt. De ilyenkor mit érezhet? :)
2013. márc. 12. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Többnyire elégedettek vagyunk igen.
2013. márc. 12. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:
nyilván örül a feje.
2013. márc. 12. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele, hogy nem kajálok meg mindent csakúgy, hogy most meghódítottam én egy nőt. És akkor váá, húú. Szkeptikus vagyok. Tudniillik az illúziók és a pofára esés közt egyenes arány van.
2013. márc. 12. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!