Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az, ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy pasi hazakísér, de utána nem keres?

Figyelt kérdés

Egy hete egy buliból hazakísért egy srác. Egész úton puszilgatott és ölelgetett. Amikor hazaértünk, mondtam neki h megyek be, és ő kérdezte h máris?! De én bementem, megköszöntem h hazakísért...

Mind a 2en be voltunk nyomva, de mire hazaértünk biztos h tisztább volt ő is és én is. Én szeretném vele komolyabban ezt a dolgot folytatni. Mit tegyek? Haverjával beszéljek erről? Iwiwen már bejelöltem, de nem akarok tolakodó lenni. De nem keres:(

2009. ápr. 20. 19:01
 1/7 A kérdező kommentje:

Ő 24, én 18 éves vagyok.

Legközelebb nem mostanában találkozunk mert a hevrja külföldön dolgozik és csak olyankor járnak arra a helyre ahová én is amikor itthon van:(

2009. ápr. 20. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Számtalan oka lehet. Ez a nem-keres dolog eleve felkapott téma, mindenkinek van ilyen élménye, sajnos néha túl sok.

Lehet h az egójáz zavarná, h ő keressen, valamiért kivár. Talán meggondolta a dologt - hisz be voltatok nyomva. Az is lehet h vki iránt többet érez, és veled csak egy ilyen bulihangulat volt, és tiszta fejjel vki után áhítozik. Erre is sok példa akad.

2009. ápr. 20. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, állítólag a volt bnőjét szereti, de nincs köztük semmi. Hogyan tudnám elérni, hogy komolyabban vélekedjen rólam? Én már kerestem sztem az iwiwes bejelöléssel...
2009. ápr. 20. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy csak egy éjszakát akart?Lehet,hogy úgy volt vele,hogy hátha felhivod magadhoz!Szerintem!F/21
2009. ápr. 20. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem rosszból, sokkal inkább saját tapasztalatból, ha a fiú akar valamit akkor keres, ha nem akkor nem. Sok évbe telt mire rájöttem, hogy a férfiak mennyire egyszerűbben gondolkodnak mint mi, nők. Nem kell mindent túlkombinálni, keresni az okát, a magyarázatot, lépj tovább. Foglalkozz mással, más dolgokkal. És ha mégis keresne akkor csak örülni fogsz. De azok alapján amit leírtál, szerintem nem akar semmit. :(
2009. ápr. 20. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

"ha a fiú akar valamit akkor keres, ha nem akkor nem. Sok évbe telt mire rájöttem, hogy a férfiak mennyire egyszerűbben gondolkodnak mint mi, nők."

Nem igaz. A férfiak is ugyanúgy bonyolultak lehetnek. Nem keres, mert az eddigiek alapján úgy érezte, hogy nincs esélye. Ő pedig megtanulta, hogy nem fut olyan vonat után, ami nem veszi fel.

Lássuk csak: te jelzésnek értékeled azt, hogy bejelölsz valakit iwiwen? És nem tekintheti jelnek ezt: "Amikor hazaértünk, mondtam neki h megyek be, és ő kérdezte h máris?! De én bementem, megköszöntem h hazakísért... "

Lehet, hogy jelnek tekintette és nem fut utánad. Nem minden fiú olyan, hogy csak azért is bemegy az ablakon, ha az ajtón már egyszer kirakták.

2009. ápr. 21. 03:27
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem azt jelenti, hogy ha hazakisér, hogy jó társaságnak talál, és lehet azért nem keres, mert nem tudja, hogy tré-e ha megkeres, vagy nem ! vagyis én igy vagyok ezzel,
2009. ápr. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!