Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az érzés? Nem ismerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? Nem ismerek magamra.

Figyelt kérdés

Egy pár napja találkoztam egy fiúval. Mikor megláttam teljesen lefagytam és csak az arca volt előttem. Már egy pár éve találkoztunk egyszer, és már akkor is tetszett, na de most...

A találkozásunk óta csomószor eszembe szokott jutni, látom magam előtt ahogy rámnézett, meg ahogy beszélt "hallom" a hangját. Mintha elvarázsolt volna :D

Még soha nem volt velem ilyen...

A szerelem első látásra dologban nem hiszek, de mégis mi ez az érzés??

2009. dec. 16. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Mivel pár éve már láttad egyszer, így szerelem második látásra tippelnék ;)
2009. dec. 16. 17:50
 2/5 Xaba89 ***** válasza:
100%
Ez egy kis lang :P tuzeles a srac irant.Az ismeretlen megismeresere kenyszerito erzes.Egy jo tanacs:szolitsd meg,ne tetovaz mert lehet massal fogod lattni es akkor banni fogod h nem leptel!!!
2009. dec. 16. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szerelem.Ilyen vonzalmat nem elsőre érez az ember.Kell hozzá egy kis idő míg kialakul.Én is erre csak azt tudom mondani amit már megtettem.Tudasd vele hogy tetszik neked és várd ki a végét.Ne zokogj ha nemet mond.Lesz még ennél nagyobb sikert arató szerelmed.

Sok sikert!!

2009. dec. 16. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy olyan idiótán viselkedtem. :S :D

Csak hebegtem-habogtam mint egy hülye és azt sem tudtam mit mondjak neki. Biztos, hogy látta rajtam, hogy mennyire zavarba hozott...

De ami a legnagyobb gond az, hogy ma tudakoltam meg, hogy van barátnője, szóval ennyit erről... :(

2009. dec. 16. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Na szerinted mi? A barátaiddal oszd meg ezt, nem ránk tartozik, ez nem kérdés, simán csak meg akarod osztani valakivel.
2009. dec. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!