Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk vagyok?! Bővebb lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk vagyok?! Bővebb lent!

Figyelt kérdés

14/F vok és szeretnék már egy barátnőt de valahogy sose jön össze nem merek megszolitani egy lányt se félek tőlük akiket meg ismerek lányokat mindnek van pasija.

Mit tehetnék?

Szerintem azért nem tok közeledni egy lány fele mert az az igazság, hogy csunya vok:(:(:(

Léci irjatok!!

Aki szeretne többet megtudni rolam privibe.

2009. dec. 16. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A reakcióim:

1. Mi ez a helyesírás kérem!

2. 14 évesen? jajj.

3. 19 éves vagyok és egy komoly kapcsolatom se volt még. Én tehetek róla, még 1-2 évig szeretném is élvezni a szabadságot. "Élj a mának" az életfelfogásom.

Amit tanácsolni tudok: Ne félj, szólíts meg bárkit bátran. Mégis mi lehet a legnagyobb probléma ami kikerekedik belőle? Semmi. Ismerkedni a legkönnyebb dolog a világon. Köszönsz, kérdezel valamit és már megy is magától. Persze megeshet hogy egy antiszociális egyénbe ütközöl, azokat ilyen korban még hanyagold.

2009. dec. 16. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Helyesirási problémákal küzdök!!
2009. dec. 16. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor olvass nyelvtankönyveket. A nőknek a kinézet nem elsősorban fontos. Magabiztosság, önbizalom, szemkontaktus:D
2009. dec. 16. 16:13
 4/5 anonim válasza:
0%
menj hozzá és kúrd meg, akkor már nem leszel félénk, ahogy szűz se!! Poén!!
2009. dec. 19. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:

lo_Ol de lehet igazad van es ettöl mejön a batorságom :P:D

ThX a tippet

2009. dec. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!