Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néhány randi után, születésnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány randi után, születésnapra milyen ajándék?

Figyelt kérdés
Van egy lány eddig 2 alkalommal találkoztunk, nem rég volt a születésnapja mi az ami ilyenkor normális ajándéknak számít? Ha legalább néhány hónapja járnánk akkor lennének ötleteim, de így nem igazán tudom, hogy mi az ami már nem túl sok.
2014. márc. 21. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fogd vissza magad, hogy érezze közeledésed, de ne is vidd túlzásba. Szal nem elég egy tábla csoki, próbálj valami személyese ésegyszerűt.
2014. márc. 21. 00:41
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt én is így gondolom, de sajnos továbbra sincs tippem, hogy mi lehet jó ötlet.

Én esetleg valami medálra/láncra gondoltam, de nem tudom, hogy ez mennyire overkill vagy sem. Szóval, hogy ha van valakinek _konkrét_ ötlete azt megköszönném.

Esetleg segítségként én 28 ő 26 éves.

2014. márc. 21. 00:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én 2 napja vagyok együtt a barátnőmmel. Névnapjára vettem egy karkötőt, raffaellot és epret, mert azt szereti:D
2014. márc. 21. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Mint már írtam ajándékozz neki személyeset. Mivel be még nem mutattad a csajt nekünk, foggalmunk sincs ki ő és mit szeret. Így pontosabb tippet nagyon nem.tudunk adni.
2014. márc. 21. 00:57
 5/9 anonim ***** válasza:

én nagyon zavarba jönnék egy lánctól két találkozás után nekem az nagyon sok lenne.

talán valami kisebb finomság vagy ilyesmi, de nem egy Balaton szelet, hanem valami komolyabb. Nem említette, hogy valamit nagyon szeret? nem feltétlenül édesség.

Meg mindenképp egy szép képeslap.

2014. márc. 21. 01:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Tudom!

valami belépőjegy vagy színházjegy vagy ilyesmi.

2014. márc. 21. 01:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Jajj nagyon sok lenne egy lánc két találkozás után.. behalok mikor ilyet meglátok.. mégis mi lenne sok? Jó hogy nem kezdesz el egyből sírni:DD istenem az ilyen csajoktól mentsetek meg.
2014. márc. 21. 01:36
 8/9 anonim ***** válasza:

hát figyelj, először is meg vagy mentve, mert nekem sem kellenek ilyen cinikus alakok.

kettő: nekem sok lenne a lánc, miért. Mert két találkozás után lehet, hogy odavagyok a pacákért, de lehet, hogy hezitálok, vagy éppen azt akarom mondani, hogy többet ne találkozzunk. És ilyenkor én nem akarok láncot kapni. Mert lekötelezne egy tárgy.

Egyszer voltam úgy randin, hogy ebédre meghívtak, és randi közben már tudtam, hogy nem akarok semmit az illetőtől. Ugyanakkor kifizette a többezres számlát. Rossz volt mindkettőnknek.

2014. márc. 21. 09:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy csokor rózsát és egy bon bon-t :D
2014. márc. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!