Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány randi után, születésnapra milyen ajándék?
Ezt én is így gondolom, de sajnos továbbra sincs tippem, hogy mi lehet jó ötlet.
Én esetleg valami medálra/láncra gondoltam, de nem tudom, hogy ez mennyire overkill vagy sem. Szóval, hogy ha van valakinek _konkrét_ ötlete azt megköszönném.
Esetleg segítségként én 28 ő 26 éves.
én nagyon zavarba jönnék egy lánctól két találkozás után nekem az nagyon sok lenne.
talán valami kisebb finomság vagy ilyesmi, de nem egy Balaton szelet, hanem valami komolyabb. Nem említette, hogy valamit nagyon szeret? nem feltétlenül édesség.
Meg mindenképp egy szép képeslap.
Tudom!
valami belépőjegy vagy színházjegy vagy ilyesmi.
hát figyelj, először is meg vagy mentve, mert nekem sem kellenek ilyen cinikus alakok.
kettő: nekem sok lenne a lánc, miért. Mert két találkozás után lehet, hogy odavagyok a pacákért, de lehet, hogy hezitálok, vagy éppen azt akarom mondani, hogy többet ne találkozzunk. És ilyenkor én nem akarok láncot kapni. Mert lekötelezne egy tárgy.
Egyszer voltam úgy randin, hogy ebédre meghívtak, és randi közben már tudtam, hogy nem akarok semmit az illetőtől. Ugyanakkor kifizette a többezres számlát. Rossz volt mindkettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!