Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Finoman szólva sem csípem a nőket, de nehéz nélkülük élni és kell a szex?
Az más kérdés, hogy ők a szexet csak a szupermeneknek akarják adni hálából. Ezt olvastam. Ne tessenek engem hibáztatni, de ez a legtöbb tizen és huszonéves lányra igaz szerintem.
,,Miért utálom a nõket? (Akinek nem inge, ne vegye magára!)
Az alapkérdés az, mi a nõk célja? Miért vannak? Természetesen nem biológiai vagy evolúciós értelemben, hanem a való életben mi a szerepük?
Mit csinál egy no? Mi az élete célja?
Semmi. Egy no élete célja az, hogy o legyen mindig, mindenhol a legfontosabb. A no létezésnek célja a mero egoizmus. Mit tud egy no magától megtenni? Semmit. Mire képes? Semmire.
A legtöbb no funkciója és élete értelme az, hogy tetszeni akar. Ezért - mint semmi másért az életben - tenni nem óhajt semmi megeroltetot, hanem általában kimerül ez egyszeru megoldásokban, mint pl. sminkelés és öltözködés.
A noknek nincs önbizalmuk és totális önértékelési zavarban szenvednek. Ennek nagyon egyszeru az oka: mivel soha semmit nem tesznek az életben, soha semmilyen sikerélményük nincs, ami önbizalmat és helyes önértékelést adhatna. Különösen azért is van így, mivel semmit nem tesznek, semmiben nincs tapasztalatuk sem."
Ellenben azt én főzném hozzá, hogy semmiben sem jók igazán, de mindnek (ismétlem, az összesnek) magasak az igényei. Magabiztos (ha ő nem, akkor mit akar), helyes, jól kereső (ha ő nem, akkor mit vár), magas (magassarkú fetish), sportos (ha ő 1 métert sem megy, akkor mit vár) stb pasit akar. De ez mindre igaz valamilyen szinten. Hol rontottuk el a nőket (társadalom). Kéretik nem törölni a kérdést, mert igenis komoly tartalmú, ha fáj itt ez egyes nőknek, akkor is nagyon komoly.
Hasonló véleményen vagyok mint te kérdező.Csak én helyesbítenék a kérdéseden, és a fiatal generációról írnám ezt.Mondjuk 15-35/40-ig.
Azért írom ezt az intervallumot (bár még ott is vannak normálisak)mert a saját környezetemben vannak igazán szívós nők.Anyám 2-ket és még az alkoholista férjét is egyedül tartotta el.Mindemellett a háztartást is vihette és az alkesz apám után a mocskot is takaríthatta.Egész nap lopta a napot 1 fillért nem adott haza,mígnem meghalt.Mindent elivott.Most h halott sokkal jobb az életünk.
A nővérem pedig jogot végzett.Sokat tett azért, h önerőből eljusson/felküzdje magát oda ahol most van.Nem kapaszkodott senki hátán.Még 1 rokonunk sincs aki benyomta volna őt valahova.Szóval azért ezt a a bizonyos "vizes lepedőt" nem lehet ráhúzni minden nőre.Viszont az én korosztályomra (20-25) már annál inkább.Még csak beszélgetni sem lehet velük semmiről.Vagy mert annyira ostobák vagy mert abszolút más világban élünk.A feminista dumáiktól meg a falnak megyek.Te férfi vagy neked ezt meg azt meg kell tudnod csinálni (festeni,vízvezetéket szerelni-mintha minden férfi ezermesternek született volna.Pláne mint az én esetemben h még csak olyan ember sem volt mellettem aki bármit is megmutatott volna...)Ellenben ha azt mondod nekik h takarítsanak akkor mindenki takarítson maga után.Meg ő senkinek nem a cselédje.Az már nem női munka.Csak férfi munka létezik.
Az a legnagyobb baj, hogy te TÉNYKÉNT állítasz olyan dolgokat, amik nyilvánvalóan nem igazak.
"...soha semmit nem tesznek az életben, soha semmilyen sikerélményük nincs, ami önbizalmat és helyes önértékelést adhatna. Különösen azért is van így, mivel semmit nem tesznek, semmiben nincs tapasztalatuk sem." Dolgozó nőt még nem láttál? Hát aki háztartást vezet? (Azt már meg sem kérdezem, hogy egyszerre a kettőt...) Anyukád se dolgozott sose? Esetleg tanár nénit vagy hasonlót nem láttál...?
"jól kereső (ha ő nem, akkor mit vár)" Igazad van, a nők sose kapnak annyit UGYANAZÉRT a munkáért, mint a férfiak, de ez nem a nők hibája.
Szerintem vagy nézz magadba vagy fordulj ilyen frusztrációkkal szakemberhez. Lehet magad se hiszel el amiket állítasz, de ha igen, az meg még nagyobb baj és inkább kezeltetni kéne, a saját érdekedben.
Megpróbálok válaszolni.
0.Vannak olyanok, akik azzal fekszenek le, akit szeretnek.Ahogy a srácoknál közt is van ilyen.
1.Gondolom azért utálod a nőket, mert csak olyannal találkoztál, aki nem felelt meg.
2.Minden nőnek más a célja. Sokan jól akarnak férjhez menni, ez tény, de rengeteg nőnek van álma. Legtöbbször meg is kapják,hogy karrieristák. Hát már semmi sem jó Nektek?:)
3.A mai világban kb. ugyanazt csinálják,mint a férfiak.
Különben éhen halnának.
Szerintem a nőknek azért nincs önbizalmuk, mert főként a férfiaktól várják a megerősítést. Ahelyett, hogy saját magukban keresnék... "ÖN-bizalom", tehát bízok magamban, magabiztosság. Önmagunk szeretete, stb.
Utolsó bekezdés: jogos, igazad van. Bár ugyanez fordítva is működik.
Javaslom,hogy délutánonként kollégiumok környékén fuss:D
Így mondhatjuk,hogy a legtöbb nőt nem csíped, kevés kivételtől eltekintve, akiket még nem ismersz.
Nem a nők vannak elrontva, hanem te.
Mi az hogy semmiben nem vagyunk jók igazán? Miben vagytok konkrétan ti jobbak?
Mert így nehéz érvelni. A suliban én vagyok a legjobb irodalomból, nekem a legjobb a szövegértésem, én vagyok a legolvasottabb. Stresszhelyzetben is nyugodtan tudok beszélni, jól improvizálok. (Nem tudom miben kéne "igazán jónak" lenni, mert nem fejtetted ki, de én ezekre vagyok magamban a legbüszkébb.) Magabiztos vagyok, jól nézek ki, jó suliba járok, vékony vagyok. És magasak az elvárásaim. Na nem külsőre. Hanem belsőre. Mivel eddig nem sikerült olyan pasit találnom, aki olvas és nem csak ponyvát.
Nekem nem fáj a kérdésed, csak egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tényleg vannak ilyen struccpolitikus emberek a világon. 18l
Jó. És? Olyan is van, hogy a pasi ül egész nap a TV előtt mialatt a nő gürcöl.
Nyilván vannak pénzéhes lusta ribik. És vannak gyenge lusta pasik is. És normális nők és normális férfiak is. De ez egyértelmű.
Igazat adok a kérdezőnek.
Kivételek azért lehet, hogy vannak.
Kedves kérdező!
Ilyen véleménnyel vagy rólunk, de azért nem tudsz élni a nők nélkül :D nem gondolod, hogy vicces és ironikus kicsit? Úgy hiszem, hogy bármit mondhatnak neked, nem fog változni a véleményed, és nekem sem életcélom, hogy változzon.
De… nem tudom megállni szó nélkül:
Hogy állíthatsz olyat, hogy a nőknek nincs célja az életben? már hogyne lenne? vannak akik a családalapítást, mások a karrier építést tűzik ki célul. Hogy mit csinál egy nő? Dolgozik, háztartást vezet, összetartja a családot, gyermeket nevel ( persze vannak kivételek bőven, lehet, hogy pont velük találkoztál eddig??? )… és a többi. Neked ez semmi?
Azt hogy semmit sem tud magától megtenni egy nő, ugye csak viccnek szántad? Édesanyám 16 éves kora óta három műszakozott, mert muszáj volt. Emellett 22 éves korában összeszedett egy betegséget, ami azóta is része az életének sajnos… Ha ő nem olyan lenne, mint amilyen úgy gondolom, hogy már ház sem lenne a fejünk felett. Az anyám volt az aki minden hónapban kiagyalta, hogy hogyan jusson a rezsire is és ételre is. Az apám alkoholista volt. A fizetését piára és cigire költötte. (egy éve hunyt el)
Igen, sokunk szenved önbizalomhiányban… pl. gyakran én is. Holott nem biztos, hogy kellene. Mindig is osztályelső voltam, ennek ellenére szerény és kedves. Sokak szerint a humorom is a helyén van. Én vagyok az örök optimista, pedig rengeteget csalódtam már. Mindig szakítok időt a barátaimra és gondjaikra. Valamint azokra a dolgokra is amik érdekelnek és emellett még egyetemre is járok. Vannak céljaim és eddig elért sikereim, amiket önerőből, senkinek a segítsége nélkül valósítottam meg. (Rossz tulajdonságom is van azért, de egyik sem az, amit te ide felsorakoztattál :D )És ennek ellenére miért vagyok önbizalom hiányos gyakran? Már kislány korom óta napi szinten azt hallgattam az apámtól, hogy milyen lusta, ostoba, buta vagyok. Egy dicsérő szava nem volt hozzám...És mindezek ellenére nem érzek semmi rosszat iránta, ha rágondolok, csak az a kevés jó dolog jut eszembe róla, amire azért nagy ritkán volt példa. És tudod mit, még hiányozni is szokott!
Lassan 23 éves leszek és egyetlen egy normális komoly kapcsolatom nem volt. Pedig hidd el nem a milliomos szőke herceget várom a fehér négylábúján… Sokszor ért csalódás, sokszor éreztem úgy, hogy becsaptak, kiszúrtak velem(hogy szépen fogalmazzak) …. És most figyelj, feeeergeteges lesz… NEM gyűlölöm a férfiakat, sőt!!! :) Nem is értem, hogy egyáltalán mire jó egymást gyűlölni, bántani…
S végezetül nagyon sajnállak Téged és a hozzád hasonlóan gondolkodó ʺférfiakatʺ és a férfigyűlölő nőket is! Pont ezért a mentalitásért van a sok magányos ember a földkerekségen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!