Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Finoman szólva sem csípem a nőket, de nehéz nélkülük élni és kell a szex?
Az más kérdés, hogy ők a szexet csak a szupermeneknek akarják adni hálából. Ezt olvastam. Ne tessenek engem hibáztatni, de ez a legtöbb tizen és huszonéves lányra igaz szerintem.
,,Miért utálom a nõket? (Akinek nem inge, ne vegye magára!)
Az alapkérdés az, mi a nõk célja? Miért vannak? Természetesen nem biológiai vagy evolúciós értelemben, hanem a való életben mi a szerepük?
Mit csinál egy no? Mi az élete célja?
Semmi. Egy no élete célja az, hogy o legyen mindig, mindenhol a legfontosabb. A no létezésnek célja a mero egoizmus. Mit tud egy no magától megtenni? Semmit. Mire képes? Semmire.
A legtöbb no funkciója és élete értelme az, hogy tetszeni akar. Ezért - mint semmi másért az életben - tenni nem óhajt semmi megeroltetot, hanem általában kimerül ez egyszeru megoldásokban, mint pl. sminkelés és öltözködés.
A noknek nincs önbizalmuk és totális önértékelési zavarban szenvednek. Ennek nagyon egyszeru az oka: mivel soha semmit nem tesznek az életben, soha semmilyen sikerélményük nincs, ami önbizalmat és helyes önértékelést adhatna. Különösen azért is van így, mivel semmit nem tesznek, semmiben nincs tapasztalatuk sem."
Ellenben azt én főzném hozzá, hogy semmiben sem jók igazán, de mindnek (ismétlem, az összesnek) magasak az igényei. Magabiztos (ha ő nem, akkor mit akar), helyes, jól kereső (ha ő nem, akkor mit vár), magas (magassarkú fetish), sportos (ha ő 1 métert sem megy, akkor mit vár) stb pasit akar. De ez mindre igaz valamilyen szinten. Hol rontottuk el a nőket (társadalom). Kéretik nem törölni a kérdést, mert igenis komoly tartalmú, ha fáj itt ez egyes nőknek, akkor is nagyon komoly.
19-esnél a pont!!!
De amúgy tényleg kérdező..ha ennyire rossz véleménnyel vagy a nőkről minek foglalkozol velük, ne keresd a társaságukat, ne akarj ismerkedni velük, amúgy azt én is valószínűnek tartom, h nagyon ők sem akarnak veled ismerkedni..és akkor mindenki boldog lesz...pártolj át a pasikhoz már ha eleve nem őket tartod vonzónak...
:( Szomorú dolog ha valaki sokat csalódik, de nem szabad feladni. Mindenkinek van társa csak meg kell találni, akinek te vagy a supermen! Gondolom anyukád is egy szemét k(u)rva volt, sajnálatos.
Ne add fel! :)
,,Mindenkinek meg van a társa csak meg kell találni"
Erre mindig azt mondom, hogy a nők, akiknek mindig van udvarlójuk, akármilyenek is külsőre (még az utolsó bálna nő is előbb vagy utóbb babakocsizni fogja a gyerekét)mindig elkelnek. De mi a helyzet a férfiakkal? Demográfiai statisztikák bizonyítják, hogy 2 és félszer annyi magányos férfi van, mint nő. Egyik oka, hogy sokkal több a férfi a 40 alatti korosztályban, a másik meg (van több is), hogy sok jó pasi tart a párja mellett szeretőt is, akiknek jó ez a helyzet, nem kell olyan pasi, aki bár rendesebb, mint a szerető macsója, de nem olyan jóképű ás tehetős. Rengeteg és sokkal több egyedülálló 30 as férfit ismerek, mint ilyen nőt. Ez nem igaz, hogy mindenkinek megvan a párja, mert ez a gyk legnagyobb butasága, ami itt született éve alatt (már 6 éve is ezeket a válaszokat olvasom itt a 2008 as kérdéseknél). Legyünk komolyabbak.
# 25, nem írtam semmi rosszat. :(
És csinálom is! De nem neked, hanem az értékes férfiaknak! Akiknek van is mit a számba rakniuk. ;)
ajaj azt szeressük!
béla
45 F, 147kg, 192 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!