Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha én társkereső azt írom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én társkereső azt írom, hogy 28 évesen munkába busszal járok, akkor majd az összes nő miért nem ír már vissza? Nem lehet buszozni? Vagy valami bűn ez?

Figyelt kérdés
Vagy ha anyámról beszélek két-három mondatot, akkor is ezut kapok. Ne legyen anyja egy embernek, vagy mi van itt?
2014. márc. 19. 06:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én meg 29 éves nő vagyok, és a pasik lenéznek, mert nincs kocsim... bekapha.tják..
2014. márc. 19. 06:59
 2/14 anonim ***** válasza:
A társkeresőkön mindenkinek extraigényei vannak a másikkal szemben, de az, hogy belenézzenek időnként a tükörbe.....?
2014. márc. 19. 07:02
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Írd oda azt is, hogy a tied a busz.
2014. márc. 19. 07:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Beszélgettem egy nővel, mondta 27 éves és vezetni tanul most. Mondom, nekem 8 éve jogsim van, pár ezer kmt levezettem, de inkább a városban buszozok, csak ritkán autózok. Aztán kérdi, hogy külföldre mivel járok, vagy hétvégente wellnesbe stb? Mondom riktán megyek külföldre és oda is. Válasz már nem jött. Mintha bűncselekményt követtem volna el. A másiknak meg beszéltem 2-3 mondatot anyámról, hogy egyedül él és néha segítek neki. Erre úgy reagált, mintha anyuka pici fia lennék, holott erről szó nincs, mert nem otthon élek, hanem egyedül, csak a hétvégeket töltöm nála. De mint a pulykakaks úgy reagált és már nem írt vissza. Ez csak kettő, a kb 30 nőből aki 2 értelmes mondatváltás után megszabadult tőlem, mert nem a herceg vagyok. Bennük nincs hiba? Vagy nem lehet mert itt ők az vevő és mi az áru?
2014. márc. 19. 07:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Az emberek egyre felületesebbek, ne csodáld, ha ilyenek, én is így járok, csak én a pasikkal, jóformán még a nevemet se tudják megjegyezni, de párkapcsolatot akarnak úgy hogy közben semmit se tesznek meg érte. Nekem legyen menő, jól kereső állásom, kocsim, hogy menjek, hogy ő nekik ne kelljen, meg hogy tudjanak inni, mikor együtt vagyunk, stb... csak abba nem gondolnak bele, hogy ha lenne kocsim se, nem nekem illene hulla fáradtan rohangálnom, persze idővel be lehetne ezt is osztani, de ha már valaki az elején ezt kéri...
2014. márc. 19. 07:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Sztem az ilyen p.csák miatt ne ostorozd magad... üres felszìnes majmok. Meg is érdemlik majd azokat a csávókat, akik jutnak nekik.
2014. márc. 19. 07:27
 7/14 BlackSword ***** válasza:

Mert már ez is arról szól, hogy mindenki "felfelé akar házasodni"... Nem az érzelmi biztonságot keresik az emberek nagy része a kapcsolatban, hanem a kitörési lehetőséget... Az egész a nagy büdös látszatról szól, ahol a belső érték már nem a szereretet, a megbecsülést és a tiszteteletet jelenti, hanem a klímát, a bőrűlést és az ájfont...

Most inkább ne menjünk bele a média hatásaiba, mert úgy is tudod mi ömlik belőle...

A pénzzel csak a gond van, ha sok van az, ha kevés meg az...

2014. márc. 19. 07:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem továbbra is beszélhetsz ezekről a dolgokról. Legalább ki tudod szűrni a pénzéhes lotyókat
2014. márc. 19. 07:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem bringaval jársz.
2014. márc. 19. 08:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért, mert az ottaniak java része pénzéhes kis k..., amelyik csak egy pénzeszsákot akar kifogni. Vannak még normális nők. Kevesen, ugyan, de vannak. Nekem sikerült találnom egyet :)
2014. márc. 19. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!