Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja egy vagonnyi nő a társkereső oldalról elkérni egy pasi (enyém) facebook adatlapját, hogy ott beszélhessünk?
Talán azért, mert ott könnyebb a kommunikáció.
Legalábbis én ezt kaptam magyarázatnak, nőként.
jaj facebook. Hát igen, ezek hülyék. De ne vedd a szívedre.
Vagy akkor meg hagyd a francba az online keresgélést, és kösd le magad mással, menj valami formura dumálni vagy akármi. De nem csak neten lehet ismerkedni.
Szerintem sokan pont azt gondolnák hogy jaaj hát neten könnyebb ott simán összeismerkednek még a "tök bénák" is. Na most szerintem pont nem. Ha pl munkahelyen/suliban se tud, akkor online ugyanúgy nem. Sőt, ez azoknak nyerő szerintem akinek amúgy is megy. Ha már amúgy flottul megy akkor mehetsz online is de nem fordítva..
Vagy akkor meg amit online elmondasz kezdő szövegnek azt ugyanúgy lehet élőben is megpróbálni. Aki már ennyit levelezett nőkkel, csak oda tud menni egy nőhöz, legalább egy próbára.
Jó persze kivétel amúgy lehet, meg franc tudja lehet holnap összetalálkozol az oldalon a lelki társaddal, csaaak mondom tök felesleges ezt így szívre venni. Ja mondjuk nem is tudom ilyet írtál el így hirtelen, de úgy látom végül is a kérdés lényege nem ez volt.
De azért ja, feleslegesen aggódsz, főleg ne online akárkik miatt. Persze ettől még lehet gáz akár hogy kevés a likeod de ne ez alapján döntsd el. Meg sok hülye kiírja ide a kérdéseit [nem erről beszélek] de nem tom, én ha nem válaszolnak hagyom azt ennyi, magamtól is rájövök. Azt max nem megyek többet az oldalra. Hát istenem, nem áll meg a világ.
Igazából a badoora is pl beregeltem, azt ennyi. Egy két csaj elvileg küldött nekem üzenetet, online voltam, hogy dumálni akar, azt nem kezdtem vele semmit. Nézegettem egy két adatlapot, vettem a fáradságot hogy feltegyek egy-két fotót azt ennyi. Nem leszek szívbajos egy hülye oldal miatt. Inkább akkor már a való világ,, még ha tök egyedül is, de gondolom neked is van 1-2 barátod akkor.
Ami azt illeti lehet most le is törlöm a badooról magam, már régebben úgyis gondoltam rá, csak lusta voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!