Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar egy nagyobbacska mell egy 16 éves lányon?
Figyelt kérdés
Esetleg randinál lehetnek hátrányai? Kort nemet légyszi írjatok! :)2014. márc. 18. 23:35
11/15 anonim válasza:
Szerintem abból, hogy kapásból fél tucat kanos, látatlanból is rád felizguló, utánad nyálát csorgató kan írt ide, köztük van, amelyik eleve d*gási szándékát is tudtodra hozta, megmutatja, hogy amennyiben tényleg látványosan nagyok a melleid, az bizony NÉMELY férfiak esetében hátrány tud lenni. No, nem azért, mert ne szeretnék a nagy melleket (bár ízlések és pofonok...), hanem leginkább azért, mert mint a példa is mutatja, bizony lesznek, akiknek nem fogsz többet jelenteni két mellnél. Azt meg nem kell szerintem ecsetelnem, hogy ez miért hátrány.
12/15 anonim válasza:
Ha csak az egyik nagyobb szerintem az hátrány. Elég viccesen látvány lehet. :D
13/15 anonim válasza:
Ölelnélek, imádnálak. Hány cm magas vagy és hányas melltartót hordasz?:)
14/15 anonim válasza:
13-as és az sem baj ha lány mi ?:DD
15/15 anonim válasza:
Attól is függ milyen magas vagy.egyébkênt mekkora az a nagyobbacska?engem nem zavarná 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!