Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért zavar titeket?
Ha nem akarom h nézzék akkor nem pakolom ki.
Viszont van olyan nyári felsőm (egyszerű trikó) ami a "nem rakom ki" kategóriába tartozik, ha lehajolok belátni. Noss ez mind addig nem zavar amíg nem feltűnően és pofátlanul bámul a delikvens. Mert az zavaró, ahogy előttem is írták.
Pl.: Volt munkahelyemen tavaly a hőségriadó idelyén, pakolnom kellett, gépről le a raklapra. Az eggyik új srácnak mindíg úgy jött ki aszünete h én közben dolfozzak. Minden idelyét a gépem mellett töltötte és bámult, közben beszélgetett a kollégámmal. Amikor meguntam, hátat fordítottam neki és át álltam a másik oldalra, h onnan pakolok. Erre fogta magát megkerülte a gépet és át ült a másik oldalra.
Nem kell ennyire pofátlannak lenni persze. Sunyin szabad leskelődni, látványosan pedig vsak rövid időre.
Ez viszont nem azokra a csajokra vonatkozik akik egy szál mellbimbó takaróban és pi...a naciban közlekednek ha esik ha fúj.
23L
Valóban illetlenség, de ha valaki annyira kiteszi a kirakatba az ne is lepődjön meg.
Nekem ha le kell hajolnom valamiért és olyan felső van rajtam, ami ebben az esetben betekintést engedne, akkor automatikusan megfogom a felsőm, hogy ne lehessen belátni és úgy hajolok le.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!