Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért zavar titeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért zavar titeket?

Figyelt kérdés
mért zavar ha pl: lehajultok és a fiu megnézi a melleiteket mert pl tölem megkérdezte egy lány hogy miért nézi a melleit az egyik osztálytársam mert öt nem zavarja de ez mért jo nekünk.de ha nem zavarja akkor mért ne nézzük??

2012. okt. 2. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
egyik az, hogy zavarba hozol. a másik, hogy pofátlan dolog, ha egy lánnyal beszélgetsz és nem a szemeibe, hanem a melleire nézel. ha rápillantasz 'véletlenül', az más :P
2012. okt. 2. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Illetlenség ha bámulod. Röviden megnézni lehet, főleg ha még "ki is teszi az ablakba".
2012. okt. 2. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akarom h nézzék akkor nem pakolom ki.

Viszont van olyan nyári felsőm (egyszerű trikó) ami a "nem rakom ki" kategóriába tartozik, ha lehajolok belátni. Noss ez mind addig nem zavar amíg nem feltűnően és pofátlanul bámul a delikvens. Mert az zavaró, ahogy előttem is írták.

Pl.: Volt munkahelyemen tavaly a hőségriadó idelyén, pakolnom kellett, gépről le a raklapra. Az eggyik új srácnak mindíg úgy jött ki aszünete h én közben dolfozzak. Minden idelyét a gépem mellett töltötte és bámult, közben beszélgetett a kollégámmal. Amikor meguntam, hátat fordítottam neki és át álltam a másik oldalra, h onnan pakolok. Erre fogta magát megkerülte a gépet és át ült a másik oldalra.

Nem kell ennyire pofátlannak lenni persze. Sunyin szabad leskelődni, látványosan pedig vsak rövid időre.

Ez viszont nem azokra a csajokra vonatkozik akik egy szál mellbimbó takaróban és pi...a naciban közlekednek ha esik ha fúj.

23L

2012. okt. 2. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Valóban illetlenség, de ha valaki annyira kiteszi a kirakatba az ne is lepődjön meg.

Nekem ha le kell hajolnom valamiért és olyan felső van rajtam, ami ebben az esetben betekintést engedne, akkor automatikusan megfogom a felsőm, hogy ne lehessen belátni és úgy hajolok le.

24N

2012. okt. 2. 14:43
 5/5 anonim válasza:
Nagyon nagy illetlenség! de ha a leányzó direkt kiteszi a melleit, akkor nem gáz, egyszerűen magamutogató. Nem hiszem h ez nagy problémát jelenthet neki.
2012. okt. 2. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!