Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi élete során a házasságig hány nővel fekszik le kb?
Figyelt kérdés
Nem egy nőcsábász aki hetente más nővel hempereg, és nem is egy 30 éves szűz, szóval egy átlagos férfi. Szélsőségektől tartózkodva...
Valószínüleg erre nincs pontos adat, se felmérés de te mit mondtok kíváncsi vagyok :D
2014. márc. 18. 21:15
11/14 David82 válasza:
5. válaszoló: Te még fiatal lehetsz, hogy így látod. Vagy legalábbis éretlen. A gyerekekkel tényleg sok baj van, de legalább legyen egy, hogy majd ő örökölje azt a néhány kacatot, amit életem során összegyűjtöttem.
A házasság jó dolog, mert egyfajta eskü, és a normális ember tartja magát ahhoz, amit megfogadott. De még így is sok a válás.
Kérdező: Nem tudom, nem számoltam.
12/14 anonim válasza:
15 nél tartok 30 F és szeretnék családot,feleséget....
14/14 anonim válasza:
Szerintem minimum 1 komoly és egy pàr alkalmi kell ahhoz hogy úgy àllapodjon meg hogy nem kìvàncsi màsra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!