Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a suliba hogy menyek hozá mit mondjak neki?
Ez egyszerű. Nem szabad elsietned a dolgokat. Nem ronthatsz csak úgy rá. Először csak mosolyogj rá néhányszor, és ha visszamosolyog, akkor nem lehetsz túl messze az "ideáljától". Ezután jöhet a köszönés. Semmi"szia, dugunk?" - azzal teljesen elrémíted, egyébként is ez a kérdés elég kicsi IQ-ra vall... Egy egyszerű hello is megteszi. Ha ügyes vagy, akkor ezek után, ha nincs körülöttetek senki, megkérdezheted a nevét, meg amit akarsz -bizonyos kereteken belül.
Hajrá. :)
U.i.:a helyesírásod nem picit fájdalmas.
Első vagyok:)Az utolsó válaszoló jókat írt,de amúgy tényleg érdekel,hogy te hány éves vagy,és hogy a csaj hány éves:)
Egy osztályba jártok?Vannak közös ismerőseitek?
OFF:
18:59-nek
A tanácsod jó, de az utóiratod egy vicc! :D A te helyesírásod sem jobb.
18:59 vagyok.
Mivel mondtam a rég volt-os dolgot, ezért beillesztettem Word-be, és ő sem jelzett hibát. Emellett én legalább segítettem. Nem tudom, miért kötöttél belém, ha nem volt benne nyelvtani hiba. De mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!