Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagyok egy töketlen pasi?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok nem volt még barátnőm de ha néha valaki érdeklődik felőlem esetleg találkozunk 2x utána már megunnak mert nem nagyon tudnak velem beszélgetni meg nem vagyok az a nyomulós típus inkább stresszes vagyok..és mindig rámunnak..hogyan lehetnék nem csak külsőre vonzó(edzek régóta) hanem belsőre is "vagány" hogyan tudnék "megfogni" és megtartani egy lányt? Hogyan nézzen rám férfiként? Nem vagyok meleg vagy ilyesmi, ha valamit el kell intézni kb bármit meg tudok tenni. Munkában otthon stb, vagy valakinek segíteni kell mindig eszembe jut valaki de a gyengébbik nemhez egyszerűen nem értek. Ha nagyon beszélni akarok és törni a kínos csendet akkor is ordenáré baromságokat mondok és furcsán néznek rám.2014. márc. 17. 20:34
1/18 anonim válasza:
Mert mondjuk egy helyesírási szótárat sem tudsz kinyitni...
2/18 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Nézz ki így, akkor úgy viselkedsz ahogy akarsz még ők fognak nyomulni.
3/18 A kérdező kommentje:
Ehhh ennél a gyereknél egy kicsit ütőképesebb vagyok, úgy gondolom.
2014. márc. 17. 20:38
4/18 anonim válasza:
Azért valljuk be, a másik nem számpos példánya sem egy Einstein. Magyarul buták, mint a Föld.
5/18 Didiiayer válasza:
Hát így tényleg nem könnyű, vehetnéd lazábbra. Legközelebb ilyen helyzetben mutass több érdeklődést a lány felé, kérdezgesd, te is mesélj magadról stb.
Viszont ennek ellenére még jöhet egy olyan lány, aki elfogad téged így és nem adja fel a második randi után.
7/18 A kérdező kommentje:
De hova hívjam?? Kocsim is van el tudom vinni de egy ötlettelen nyomorék vagyok...fogalmam sincs mire kíváncsi egy 18 éves lány.
2014. márc. 17. 20:40
8/18 Noydra válasza:
Jó sok mindenre.
Mozi, kirándulás, ital.
Csak kapásból 3 tök alapvető és egyszerű...
9/18 anonim válasza:
akkor foglalkozz az idősebb lányokkal.
10/18 A kérdező kommentje:
És ha eltévedek a saját városomban(szó szerint, gps-el közlekedem)
2014. márc. 17. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!