Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet szupermarketben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szupermarketben csajozni?

Figyelt kérdés
Jó tudom, például lehet azzal kezdeni hogy rávillantok a szemeimmel és rámosolygok, megvárom míg visszamosolyog. Majd ezután megnézem hogy mi van a kosarában, látom hogy van például egy szelet boci csokija, berakok cselesen és észrevétlenül a sajátomba is egyet. Ha ezt meglátja akkor tudhatja hogy van közös érdeklődési körünk, és akkor már indulhat is talán az ismerkedés, na de mégis hogyan tovább, szerintetek?

2014. márc. 11. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem szoktam más kosarának tartalmát lesni.
2014. márc. 11. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
És a nap kérdése díjat kapja: A szerelem és szex --> randizás kategória 5467317. számú kérdése,avagy "Hogyan lehet szupermarketben csajozni?"
2014. márc. 11. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

best part: "Berakok cselesen a sajátomba is egyet" xdd

boci csoki hatalmas közös érdeklődést jelent hallod:D

2014. márc. 11. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
és ha csak tampont vesz?
2014. márc. 11. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
:D :D utána célzatosan pakolj be a kosaradba egy doboz óvszert mondjuk? :D
2014. márc. 11. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú apukám csak ne akkor találkozzunk amikor betétet és intim mosakodót veszek, mert akkor olyat fogok rajtad röhögni hogy összefut az egész bolt :D
2014. márc. 11. 20:48
 7/12 anonim válasza:
100%
Hát ez jó, jót nevettem :D
2014. márc. 11. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Teso,, te egy fazon vagy, imádlakXDXDXD De áruld már el nekem, hogy hogy a p*csába tudsz, te villantani a szemeddel?XDXD
2014. márc. 11. 20:49
 9/12 A kérdező kommentje:
hát talán úgy lehet szemet villantani hogy visszatükröződik a kontaktlencsémről a napfény a fagyasztott húsok tárolójának az üvegjére, és onnan pedig felé, de tény hogy kissé nehézkes. ha pedig tampont rak be akkor meg már inkább berakok látványosan egy csomag papír zsebkendőt, ha már ettől bejövök neki akkor hátha célzatosan eltüsszenti magát és akkor rögtön kínálhatok neki belőle.
2014. márc. 11. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:

ez a boci csokis :DDDD

csak ez nem feltétlenül jön be, nekem még 2 éve volt hogy kimentem a józsefvárosi piacra, mert a barátnőmnek szülinapja volt és akartam neki venni nagy milka csokit, és ott a legolcsóbb, és vettem 10 db-ot, mire az eladó azt mondta nekem hogy "Ha leszel a barátnőm minden nap kapsz tőlem egy ilyen csokit" mire én csak teljesen őszintén annyit mondtam hogy "De én nem szeretem a csokit" szóval ez nem jött be :D lehet a kiszemelt lány sem magának fog vásárolni, sokkal egyszerűbb ha leszólítod pl hogy keresel valamit de nem találod, és aztán elterelheted a témát az időjárásra a ruhájára vagy mitudomén :D

2014. márc. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!