Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit félénkebb srácot hogy invitáljak csókra? (én is félénk vagyok)
Alapjáraton nem félénk, sőt... elég sokat beszél, simán beszól másoknak, de a lányokkal másképp van. Csipkelődik velem folyton, így ha romantikus helyzetbe kerülnénk, vmelyikünk úgyis elrontaná azzal, h benyőg valami hülyeséget és elnevetjük. Szóval szinte folyton komolytalan a hangulat, sztem fél, h cikin sülne el, ha megcsókolna, meghát nem nagyon volt olyan szituáció, h megtörténhetett volna az első. Ez lesz a 3. randink, én már alig várom, h több is legyen köztünk, mert most majdnem olyan, mintha csak barátok lennénk (persze a flörtölés az megy, de semmi csók v kézfogás és hasonlók). Hogy kéne olyan helyzetet teremtenem, h megcsókoljon? Már elég sokat bíztattam, azt hiszem biztos lehet benne, h nem utasítanám vissza. :D Én viszont biztos nem fogom kezdeményezni...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!