Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A félénkebb fiúkat ez elijeszti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénkebb fiúkat ez elijeszti?

Figyelt kérdés

Van a suliban egy fiú, akit nagyon ritkán látok, de úgy tűnik, hogy szimpatikus vagyok neki. Sosincs egyedül, én se nagyon, de jó lenne lépni a közeljövőben, úgyhogy azt valószínűleg neten fogom megoldani. Elég csöndes fiú, régebben olyan suliba járt, ahol nem voltak lányok, tehát a csajozásban sem túl tapasztalt tudtommal, nincs is sok lány ismerőse, pedig elég jól nézki. Külsőm rendben van, de ez a probléma is egyben, úgy vettem észre, hogy több osztálytársának, haverjának is bejövök, akik "menőbbek", nem ilyen félénkek. Attól tartok, hogy emiatt esetleg még kevesebb önbizalma lehet a fiúnak. Így a kezdő lépést mindenképp nekem kell megtennem. De nem tudom, mennyire nyílt legyen a kezdeményezés, mert azért félek a beégéstől. Arra gondoltam, hogy bejelölöm és ráírok (lehet, hogy csak a nyári szünetben, úgy nyugisabb), de nem tudom, hogy milyen témáról, valami kamuindokkal vagy őszintén vsgy hogy. Mi lenne a legjobb megoldás? Nem akarok sem nyomulni, sem elijeszteni, de mivel félénk, szerintem kelleni fog egy kis bíztatás.

Én 18L, ő 19F

2013. máj. 9. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
De nagy szerencséje van a srácnak... :D
2013. máj. 9. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell álindokokat kitalálni. Nyugodtan menj oda hozzá, hogy szívesen megismernéd. Az ő egójának is jót tennél, és ha 19 éves, nem hiszem, hogy megijedne. Én legalábbis ezt tenném :)
2013. máj. 9. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy élőben jobb lenne, de ahhoz tényleg nincs merszem:) Neten is azért halasztom, mert nyári szünetben nem kell rettegnen, hogy összefutok vele, ha nem úgy alakulna a dolog:D Remélem azért örülni fog neki, hogy lépek és felbátorodik egy kicsit
2013. máj. 9. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!