Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénkebb fiúk véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénkebb fiúk véleményére lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés
Szóval nem egy antiszoc fiúra kell gondolni, helyes, jól néz ki, vannak barátai. Látom rajta hogy bejövök neki de sosem jön oda hozzám, úgyhogy eldöntöttem hogy holnap odamegyek hozzá beszélgetni (de még nem beszéltünk soha!). Hogyan kezdjek neki? Milyen kérdéseket tegyek fel ? 15L
2013. júl. 10. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Kezd ezzel: "térdelj le és nyald a csizmámat!"
2013. júl. 10. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bármit ami eszedbe jut(persze bizonyos határokon belül :) ). Ha már látja rajtad, hogy érdeklődsz felőle, hamar fog oldódni. Sok sikert! :)
2013. júl. 10. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy van, utána meg kérezd meg, hogy mi a hobbija.
2013. júl. 10. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Vagy mondhatnád azt is: gyere te kis p.cs, adj egy csókot a popómra
2013. júl. 10. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
hogy itt milyen vicces emberek vannak!
2013. júl. 10. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
én komolyan beszélek! :D
2013. júl. 10. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem csinál semmit, de úgy érzed tetszel neki, akkor valószínű csak nem mer tenni semmit. Úgy gondolom annyit tehetsz, hogy odamész beszélgetsz hozzá utalgass rá, hogy majd kéne valamit együtt csinálni. Ha nagyon nem akar, akkor hívd el randira te. Nem tudom hány éves a srác (remélem nem 30), ha 15-18-(20), akkor lehet még nem elég tapasztalt és nem tudja még kezelni ezeket a dolgokat.
2013. júl. 11. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
nos ma úgy mentem be hogy ma odamegyek hozzá, de valahogy nem sikerült de neki lett volna alkalma, inkább próbáltam nagyon úgy nézni hogy levegye a lapot és vette de nem jött oda.. bejelöltem facebookon hogy annyira ne legyek neki idegen vagy nem tudom de nem írok rá meg nem azért hogy most ott ismerjük meg egymást csak nem tudom...
2013. júl. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!