Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van velem? Véleményeket kérek

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Véleményeket kérek

Figyelt kérdés

Nem igazán érdekelnek a lányok (értsd. nem volt még barátnőm), mielőtt jönne egy hatalmas fantáziával megáldott válaszoló: nem a fiúk még annyira SEM érdekelnek, a lányokhoz legalább szexuálisan vonzódok ergo hetero vagyok.

Nos erről mi a véleményetek?

21F

2009. dec. 14. 08:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Marha büszke lehetsz arra hogy sikeresen visszatartod magad. De akkor minek kérdezel? Ha maga is tudod a választ. Csalódtál mert nem kellettél, és nem akarsz újabb csalódást. Hát nagyon jó úton haladsz afelé hogy soha semmi jó ne történjen veled az életben. Fiúk! Ne tatsátok vissza magatokat. Ha fáj mert nem úgy sikerül mint terveztétek, még mindig jobb mintha semmi nem történik. Aki mer az nyer.
2009. dec. 14. 10:51
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 10:51-es válaszoló!

Én egyetlen nőnek sem fogom növelni az egóját azzal, hogy sírok utána, vagy hogy fölöslegesen hajtok.

Ezt az örömet nem áll szándékomban megadni nektek, nyugodtan tarts emiatt önzőnek, vagy ridegnek nem érdekel.

Az biztos, hogy inkább örökre egyedül maradok, minthogy bohócnak nézzenek, vagy lúzernek. Nem hiányolom a társaságot, nekem első helyen az önbecsülésem áll.

2009. dec. 14. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Vao. Legalább őszinte vagy. Tudod mit akarsz, és ebből nem vagy hajlandó engedni. OK! De akkor minek tetted fel a kérdésed, ezt még mindig nem értem? Az egó iszonyú nagyon dolgokra sarkalja az embert, sajna főleg negatív irányban. Amíg ebből nem képes engedni addig nem lát semmit saját magától. Ha ilyen vagy hát ilyen. Nem vagyunk egyformák. Lényeg, hogy jól érezd magad. Csak sajna a kérdésedből következik hogy valami nem ok mégsem.
2009. dec. 14. 11:36
 14/15 A kérdező kommentje:

az nem OK, hogy mindenkinek híresztelni kell valami rosszindulatú pletykát rólam, és senki sem hagy békén.

ezért arra gondoltam hogy mégis bennem van a hiba, de azt már az első válaszolók megerősítették, hogy nem én vagyok a hibás, hanem sok rosszindulatú beteges ember létezik.

2009. dec. 14. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Figy én is 21F-vagyok, de bammeg te látod már sötéten a világot, itt szídod a nőket hogy így meg úgy, rosszak, meg csak az egójukat növeled. Igen én is belestem a hibába sírtam egy csajnak, aki utána azt hitte hogy isten király, 2 hónap után rádöbbentettem hogy, nem ugy van ahogy gondolja... elküldtem zabot hegyezni.. akkor meg az én egóm nőt :D, azzóta nem fordul elő, egyszerü védekező mechanizmus ha azt mondod hogy így meg ugy megálod az érzéseidet mert kemény vagy, nem vagy kemény ilyen embereknek vannak a legnagyobb leki problémái, kifelé próbálod mutatni kemény vagy, bent meg egy gyenge kisgyerek. Nekem sincs barátnőm most, de épp 2 hete fektetem meg egy csajt és jóóóóó volt, ő sem akart többet meg én sem.. tervezzük a következőt :D A másik prob. amit említettél a pletyka, *osál a fejükre. Fogod magad lemész egy buliba... leversz 2 bátorítót azán hajrá sok sikert...
2009. dec. 14. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!