Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van velem? Véleményeket kérek

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Véleményeket kérek

Figyelt kérdés

Nem igazán érdekelnek a lányok (értsd. nem volt még barátnőm), mielőtt jönne egy hatalmas fantáziával megáldott válaszoló: nem a fiúk még annyira SEM érdekelnek, a lányokhoz legalább szexuálisan vonzódok ergo hetero vagyok.

Nos erről mi a véleményetek?

21F

2009. dec. 14. 08:14
1 2
 1/15 Szupermókus ***** válasza:

Sztem normális vagy ... bár abba nem ,hogy nem találsz magadnak valami jó kis fektethető csajt. Egyszer élsz .. miért nem próbálkozol? Járj el szórakozni. Keress valami elegáns cuccot, egy jó parfüm stb stb és mehetsz is vadászni ;)

25/F

2009. dec. 14. 08:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Légyszives cseréljünk. Nagyon lennék a helyedben.
2009. dec. 14. 08:51
 3/15 A kérdező kommentje:
miért lennél a helyemben?
2009. dec. 14. 09:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is benne vagyok, cserélhetünk ;)
2009. dec. 14. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Valszeg azért, mert ő (csak úgy mint én) rettenetesen szenved, mert egyedül van -.-
2009. dec. 14. 09:27
 6/15 anonim ***** válasza:
És még az hagyján, hogy egyedül vagyok, de úgy beleszerettem egy lányba, hogy az őrület határán mozgok.
2009. dec. 14. 09:40
 7/15 A kérdező kommentje:

hát az szar érzés.

nem gondolkoztatok már azon, hogy kicsit mérsékeljétek az érzéseiteket?

én már megelégedtem azzal, hogy a lányoknak nem kellek (legalábbis azoknak akiket szerettem volna) a többi meg nem érdekel.

2009. dec. 14. 10:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, dehogynem. Csakhogy a lánnyal történt ez-az... Nem csak úgy hirtelen beleszerettem... El is akartam tűnni... De visszatartott... Perze most már elküld.. De már nem tudok eltűnni.
2009. dec. 14. 10:11
 9/15 A kérdező kommentje:

és most röhög a markába hogy egy lúzer vagy.

megérte? -nem

talán ebből is leszűrhető egy kis ízelítő h miért tartom vissza az érzéseimet, méghozzá elég sikeresen.

ha kell adhatok tanácsokat :)

(nem hittem volna hogy egy ilyen kérdéssel elfogadott személy lettem, mert mindenki szeret leb*zizni, meg egyéb sz*rságokkal illetni, azért mert nem érdekelnek az emberek annyira.

2009. dec. 14. 10:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Én tudom kontrollálni... Csak néha elcsúszom... Kb. 3-4 éve már nem volt ilyen.
2009. dec. 14. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!