Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beleszerettem 1 buszsoförbe szerintetek mit tegyek hogy összejöjjön velem?
Figyelt kérdés
szokott szemezni vellem a visszapillantóban meg mosolyogni szerintetek lenne esélyem?2014. márc. 7. 23:23
21/29 A kérdező kommentje:
hopp ez kimaradt 1 plasztikai sebesz nem beszélhet igy
2014. márc. 8. 17:23
22/29 anonim válasza:
De most munkán kivül vagyok Nagyokos!:)Es ne ègess le,es kitorolted a valaszom,tehatteged neznek hulyenek,ha sebèszetet tanulnal,nem egy buszsofor kène neked b.od,hanem orvos apolo..:D
23/29 anonim válasza:
Hopp ez kimaradt:Ha eü.Suliba járnal mèg ha nagyonszegènyek vagytok sem járnál busszal,de ha igen nem egy buszsoforbe szerettel volna bele.Szèp par lennetek:)
24/29 A kérdező kommentje:
ugyeee enis igygondolom mien gyonyou pár lennénk
2014. márc. 8. 17:57
25/29 anonim válasza:
Én összejöttem egy sofőrrel, egyértelmű volt, hogy tetszek neki. Megálltam elől és elkezdtem vele beszélni átlagos dolgokról. Pl. Időjárás. Majd fokozatos flört. Végállomásnál a parkolóban megcsókolt. Már két és fél éve ennek. Azóta is szexelünk. ( eredeti cél is ez volt.) 20/l
26/29 anonim válasza:
ha olyan busz ,a hol kérik a jegyet, bérletet felszálláskor, akkor vacakolj vele egy kicsit, addig lehet lesz alkalmad szóba elegyedni vele .:)
27/29 anonim válasza:
Remélem én vagyok az a buszos
28/29 anonim válasza:
A buszsofőrök nagy része jobban keres a diplomásoknál. Itt nálunk minden buzssofőr 200 nettó felett visz haza. Ja és majd mindennek diplomás barátnője van. Ha valakinek kell, 4 buszsofőr férfit mutatok facebookon, mind a 4 nek okos, diplomás párja van. Valószínűleg azért, mert jó a beszélőkéjük.
29/29 anonim válasza:
en is epp egy ilyen buszsoforos sztoriba vagyok benne :D .eloszor csak "beszologatott"(kotekedeskent, finoman)..aztan meg o elkezdett velem beszelgetni ..aztan flortolt is..aztan azota vannak Olyan megszolalasai amik arra utalnak h bejovok neki es sztem simaba meghuzna xddd tehat.... csak kicsit erdekes h van elettarsa es megis kikacsintgat...tipikus "30as" :D szoval igazabol csak allj meg ott elol mellette es valamit csinalj amire felfigyelhet vagy kerdezz meg h mikor jon busz stb es majd o visszakerdezget!! ;) nekem is bejon igazabol szoval en birnam ha legalabb egyszer osszejonne :Dd en amugy imadom az itteni buszsoforoket..jofejek nagyon...de o a legjobn:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!