Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beleszerettem 1 buszsoförbe szerintetek mit tegyek hogy összejöjjön velem?
#13: Nincs a kettő között nagy különbség, így egészséges. :)
Az átlagos szakmunkásokról írtam, nem kell lesajnálni, és felmagasztalni őket, mindenki eldönti mit akar. Tanulni vagy mihamarabb melózni. Ők a melót akarták, alig várták, hogy pénzt kapjanak, a suliba csak melegedni jártak, meg röhögni. Igen, tényleg elég egyszerű emberek. Átbukdácsolták az egészet! Nem sajnálom egyiket se! Én tanultam keményen, a minimális ösztöndíjból és a fordításaimból éltem. Nem váltottam fel a tudásomat félpénzre, és nem álltam be kétkezi melósnak. Ha valaki pedig mégis okos, és nem kamatoztatta anno jobban, az a maga baja. Sohasem késő diplomát szerezni!
#12: Ha már ennyire leírjuk a diplomásokat, akik lassan senkik lesznek hozzátok képest: "...a szakmunkások sokszor többet tudnak az agyoniskolázott diplomásoknál".
A szakmunkásokba pár év alatt belevernek egy szakmai rutint, olyanok mint a robotok, több százszor begyakorolnak valamit. Nem csoda, ha megy nekik. A papagájok is képesek beszélni, ha valamit sokszor hallanak. :) Amíg egy diplomás elméletben szerzi meg a tudást, ami nagyon szerteágazó, nem csak egyvalamire van kihegyezve, mint a szakmunkások. (Nem hiába van A, B, C típusú tantárgy.) Nyilván a gyakorlati rutinoddal képes vagy újat mutatni egy nagyrészt elméleti embernek. De ettől ne legyen nagy mellényed, neki nem volt rá 3 éve, csak egy, max két félév, heti pár órában, aminek a fele elmélet.
Olyan ez, mint mikor egy motorszerelő leáll papolni egy tervező mérnöknek, hogy ő sokkal hamarabb megtalál benne bármit, hogyan is lehetséges ez? Hát persze, mivel ezt csinálja évek óta! De fogalma sincs, hogyan kellene hozzákezdeni egy tervezéshez, hiába tudja szerelni profin. Ha kérnének egy újítást a blokkban, összefosná a bokáját.
Azért nem kell lenézni a diplomásokat, ennyire még nem állt fejére az ország, bármennyire is szeretnék egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!